طرز تهیه کوفته فلاح +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کوفته فلاح
کوفته فلاح یکی از انواع غذاهای لذیذ و رژیمی است که با دستور پخت های مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه کوفته فلاح برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
دانه های ریز | 2 فنجان |
آب گرم | 2 فنجان |
ارد | 2 فنجان |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
ادویه کاری و فلفل سیاه | هر کدام 1 قاشق چایخوری |
نمک | کافی |
مواد لازم برای سس |
|
گوجه فرنگی | 4 عدد |
جعفری | 1 دسته کوچک |
سیر | 3 قرص |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 4 قاشق غذاخوری |
فلفل | کافی |
طرز تهیه کوفته فلاح
مرحله اول
برای تهیه راحت کوفته فلاح در ابتدای کار بلغور ریز را به همراه آب داغ در ظرف مناسبی می ریزیم و با بشقاب می بندیم تا بلغور 10-8 دقیقه استراحت کند و کاملا نرم شود.
مرحله دوم
بعد از این مدت تخم مرغ را به همراه پوره گوجه فرنگی، آرد، ادویه کاری، فلفل سیاه و کمی نمک به کاسه بلغور اضافه کنید سپس خوب هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شوند.
سطح سوم
حالا اجازه دهید مخلوط بلغور 10 دقیقه بماند سپس به اندازه یک گردوی کوچک مواد را جدا کرده و به شکل گلوله در آورید. سپس یک قابلمه آب را روی حرارت زیاد می گذاریم تا بجوشد.
مرحله چهارم
سپس کوفته ها را در قابلمه آب بریزید و بگذارید کاملا بپزند. در این فاصله سس را با برداشتن پوست گوجه فرنگی و رنده ریز درست می کنیم.
مرحله پنجم
حالا سیر را ریز رنده می کنیم و همراه با روغن مایع در ظرف مناسبی می ریزیم سپس روی اجاق می گذاریم و تفت می دهیم تا عطر سیر گرفته شود. سپس پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله ششم
سپس پاستا را تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود و بوی خامی آن از بین برود سپس فلفل سیاه و کمی نمک به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. حالا پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید.
مرحله هفتم
در این مرحله رب گوجه را کاملا تفت می دهیم و روغن اضافه می کنیم سپس با کفگیر کوفته ها را از آب در حال جوش جدا می کنیم و داخل تابه با سس می گذاریم. حالا سس گوجه فرنگی را روی کوفته ها بریزید.
مرحله هشتم
سپس جعفری را نگینی خرد کرده و بعد از پخته شدن روی کوفته فلاح بپاشید تا عطر جعفری در کل غذا پخش شود. در آخر کوفته فلا را با برنج سرو می کنیم. نوش جان.