طرز تهیه کوکوی کاهو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کاهو کاکائویی
کوکوی کاهو یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و سالم ایرانی است که طعمی بسیار شبیه به کوکو سبزی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکوی کاهو به ادامه مطلب بروید. سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
کاهو | 1 عدد کوچک |
سیب زمینیها | 2 عدد |
پیاز | 1 قطعه |
یک تخم مرغ | 2 تا 3 عدد |
پودر سیر | ½ قاشق چایخوری |
پودر پیاز | ½ قاشق چایخوری |
فلفل | ½ قاشق چایخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
زردچوبه | ½ قاشق چایخوری |
آرد نخودچی | 2 تا 3 قاشق غذاخوری |
زرشک (اختیاری) | 2 قاشق غذاخوری |
گردو (اختیاری) | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کاهو کاکائویی
مرحله اول
برای تهیه کاهو نارگیلی ابتدا کاهو را بشویید سپس آن را ریز خرد کرده و در یک کاسه بزرگ قرار دهید. سپس سیب زمینی و پیاز را روی رنده ریز رنده می کنیم و خوب فشار می دهیم تا آب اضافی آن گرفته شود.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز و سیب زمینی رنده شده را به همراه تخم مرغ، پودر سیر، پودر پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه به کاسه اضافه کنید. در صورت تمایل می توانیم مقداری شاه توت و گردوی آسیاب شده هم اضافه کنیم.
سطح سوم
حالا مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. پس از مخلوط کردن مواد، اگر دیدید که مخلوط کاکائو شل است، آرد نخودچی را کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط کاکائو یکدست شود.
مرحله چهارم
در این مرحله ظرف مناسبی را روی اجاق گذاشته و کمی روغن اضافه می کنیم. بعد از اینکه روغن خوب داغ شد، مخلوط کاکائو را داخل تابه بریزید، سپس با پشت قاشق آن را صاف کنید.
مرحله پنجم
حالا درب تابه را می بندیم تا یک طرف کوکو خوب سرخ شود، سپس کوکو را به 4 قسمت تقسیم می کنیم تا به راحتی آن را برگردانیم. بعد از آن تکه های کاکائو را برمی گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شوند.
مرحله ششم
بعد از اینکه دو طرف نارگیل سرخ شد، آن ها را از ماهیتابه خارج کنید، سپس در ظرف دلخواه بریزید. سپس مقداری گوجه و خیارشور خرد می کنیم سپس نارگیل را به همراه مخلفات و نان سرو می کنیم.