آشپزی

طرز تهیه کوکو باقالی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه دانه های کاکائو

کوکو باقالی یکی از غذاهای لذیذ و سنتی گیلان است که به روش های مختلف تهیه می شود.این غذای ساده و دلچسب بسیار راحت و سریع تهیه می شود و طرفداران زیادی دارد.می توانید از این غذای خوشمزه در مهمانی ها استفاده کنید. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه دانه های کاکائو برای سایت آموزشی مفید همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
لوبیا خام و پوست کنده 2 فنجان
یک تخم مرغ 1 قطعه
سیب زمینی متوسط 1 قطعه
پیاز متوسط 1 قطعه
رازیانه خشک 1 قاشق غذاخوری
ارد 1 قاشق غذاخوری
سیر 2 قرص
نمک و زردچوبه کافی
فلفل سیاه و آویشن کافی
روغن مایع کافی

طرز تهیه دانه های کاکائو

مرحله اول

ابتدا لوبیاها را تمیز کرده و پوست آن را جدا کنید سپس آنها را بشویید و اجازه دهید آب اضافی آنها گرفته شود سپس حبوبات را در همزن بریزید و کاملا مخلوط کنید به جای همزن می توانید از مخلوط کن یا آسیاب برقی استفاده کنید.

مرحله دوم

سپس سیب زمینی ها را پوست گرفته و بشویید و ریز رنده کنید، سپس آب اضافی سیب زمینی ها را بگیرید و سیب زمینی ها را در ظرفی بریزید، سپس پیازها را پوست بگیرید و ریز رنده کنید، آب پیازها را بگیرید و دور بریزید.

سطح سوم

سپس سیر را پوست گرفته و بشویید و روی رنده ریز رنده کنید و حالا سیب زمینی و پیاز و سیر رنده شده را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید تا عطر سیر کاملا در مواد پخش شود سپس یک عدد تخم مرغ به آن اضافه کنید. آنها را اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله چهارم

وقتی تخم مرغ کاملا با مواد مخلوط شد و مخلوط مواد کمی چسبناک شد، مقداری آرد به مواد اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا مواد مخلوط شوند، سپس مقداری رازیانه خشک روی مخلوط بریزید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شود. با مواد تشکیل دهنده

مرحله پنجم

اگر رازیانه خشک ندارید مقداری رازیانه تازه را بشویید و بگذارید آب اضافی آن گرفته شود سپس آن را ریز خرد کرده و به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید می توانید به سلیقه خود از جعفری یا گشنیز استفاده کنید.

مرحله ششم

سپس مقداری نمک و فلفل به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم سپس طبق ذائقه و ذائقه خود مقداری آویشن و پاپریکا روی مواد می ریزیم و کاملا با مواد مخلوط می کنیم تا عطر ادویه ها گرفته شود و طعم و عطر آنها با مخلوط حاصل شود. از مواد مخلوط می شوند

مرحله هفتم

بعد از اینکه همه مواد را خوب با هم مخلوط کردید روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و طعم و عطر همه مواد را با هم مخلوط کنید و اگر وقت کافی ندارید نمی گذارید. لازم نیست مواد را با هم مخلوط کنید در یخچال قرار دهید.

مرحله هشتم

سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، بعد از داغ شدن روغن مقداری از مخلوط را با دانه های کاکائو بردارید و با دست شکل دهید و صاف کنید و در روغن سرخ کنید. آن را به طرف دیگر برگردانید

مرحله نهم

وقتی کلوچه ها طلایی شدند درب ظرف را ببندید تا مغزها پخته شوند سپس از روی حرارت بردارید سپس شیرینی ها را در ظرف مناسبی بچینید و با چند برگ نعنا و رازیانه و چند عدد گردو تزیین کنید و با تازه سرو کنید. نان و انواع دارچین . .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا