آشپزی

طرز تهیه کوکو سبزیجات با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کوکو سبزیجات را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کاکائو گیاهی

کاکائو گیاهی یکی از انواع کاکائوهای خوشمزه و ساده است که بافتی نرم و سبک دارد و برای افرادی که رژیم غذایی دارند و گوشت و مرغ مصرف نمی کنند بسیار مناسب است. کاکائو گیاهی بسیار آسان و سریع تهیه می شود. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه کاکائو گیاهی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
کدو سبز 2 عدد
هویج 1 قطعه
سیب زمینی آب پز 2 عدد
یک تخم مرغ 2 عدد
جعفری تازه یا خشک خرد شده 2 قاشق غذاخوری
پنیر برای صبحانه برش کوچک
ارد 1 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه کافی
فلفل قرمز و فلفل سیاه کافی
پودر سیر و پودر پیاز هر کدام 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کاکائو گیاهی

مرحله اول

ابتدا سیب زمینی ها را شسته و در قابلمه ای بریزید و مقداری آب روی آن ها بریزید و بگذارید حدود 45 دقیقه روی حرارت متوسط ​​خوب بجوشد تا نرم شوند سپس سیب زمینی ها را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

مرحله دوم

وقتی سیب زمینی ها کمی خنک شدند و به دمای محیط رسیدند، سیب زمینی ها را پوست گرفته و رنده می کنیم و کنار می گذاریم، سپس کدوها را شسته و بدون پوست گرفتن رنده می کنیم و با دست آب اضافی آن را می گیریم. آن را بگیر

سطح سوم

سپس هویج را پوست گرفته و بشویید و روی رنده ریز رنده کنید و آب اضافی آن را جدا کرده و کنار بگذارید سپس جعفری را تمیز کرده و بشویید و وقتی خشک شد با چاقوی تیز برش دهید و رنده کنید سپس سیب زمینی ها را داخل ظرف بریزید. کاسه، بریز

مرحله چهارم

در مرحله بعد کدو، هویج و جعفری را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مخلوط یکدست شود، سپس مقداری آرد روی مواد ریخته و مخلوط می کنیم تا یکدست شود، سپس مقداری پنیر صبحانه به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا به مواد کاکائویی مخلوط شود.

مرحله پنجم

سپس مقداری نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به مخلوط کاکائو اضافه کنید و مخلوط کنید تا زردچوبه تغییر رنگ دهد سپس می توانید مقداری پودر پیاز و پودر سیر به مواد اضافه کنید و به دلخواه مخلوط کنید و بگذارید عطر آن پخش شود.

مرحله ششم

سپس تخم مرغ را به مایه کوکو اضافه کرده و هم بزنید و کاملا مخلوط کنید تا بافت مواد کاملا یکدست شود سپس در ظرف را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال قرار دهید و نیم ساعت بگذارید بماند و مایه کوکو به دست آید. . .

مرحله هفتم

وقتی طعم همه مواد با هم مخلوط شد، مخلوط کاکائو را از یخچال خارج کنید و دوباره با قاشق هم بزنید تا مخلوط یکدست شود، سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا روغن یکدست شود. . گرم کردن

مرحله هشتم

سپس به اندازه نارنگی از مایه کوکو بردارید و شکل دهید و با دست به هر شکل و اندازه ای که دوست دارید پهن کنید و در روغن داغ سرخ کنید و وقتی یک طرف کوکو طلایی شد آن را برگردانید و طرف دیگر را برگردانید. طرف پخته شده است

مرحله نهم

سپس نارگیل ها را از روی حرارت برداشته و روی توری یا پارچه ای قرار می دهیم تا چربی اضافی آنها گرفته شود و بعد از آن چند عدد گوجه فرنگی را شسته و حلقه ای برش می دهیم و چند عدد خیار شور را به صورت حلقه ای برش می دهیم و در ظرف مناسبی می گذاریم.

مرحله دهم

سپس سبزی را در ظرف مناسبی چیده و با چند برگ نعناع، ​​شوید و ریحان تازه و همراه با برنج زعفرانی و ته دیگ یا نان تازه و گوجه فرنگی، خیار شور، ترشی، زیتون پرورشی، سبزی و انواع آن تزئین کنید. دارچینی. و تزئینات را سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا