طرز تهیه کوکو ماکارونی با طعمی تکرار نشدنی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه خمیر نارگیل
ماکارون کاکائویی یکی از انواع خوشمزه و لذیذ کوکو می باشد که در مواقعی که زمان کافی برای تهیه غذاهای پر زحمت ندارید ماکارون کاکائویی گزینه بسیار مناسبی است که درست کردن آن بسیار آسان است، می توانید این غذای پرطرفدار را به روش های مختلفی تهیه کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه خمیر نارگیل برای سرگرمی روز همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
ماکارونی مزرعه | 1 بسته |
سیب زمینی را به مکعب های بزرگ خرد کنید | 1 قطعه |
سوسیس ناگینی چرخ کرده | 2 عدد |
فلفل های رنگارنگ | مقدار مورد نیاز را شرط بندی کنید |
نمک | کافی |
کره | کافی |
اب | کافی |
زردچوبه | با مقدار لازم |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
نمک و زردچوبه | کافی |
فلفل سیاه و پاپریکا | کافی |
پیتزا با پنیر | کافی |
روغن مایع | کافی |
سس کچاپ یا گوجه فرنگی برای تزیین | هر کدام 1 قاشق غذاخوری |
پودر آویشن برای تزیین | 1 قاشق غذاخوری برای تزئین |
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزیین | کافی |
طرز تهیه خمیر نارگیل
مرحله 1: سیب زمینی ها و سوسیس ها را به قطعات کوچک برش دهید
ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کرده و سپس بشویید و در سبد بریزید و آب اضافی آن ها گرفته شود و در همین حین سوسیس ها را به صورت نگینی برش دهید و در ظرف دیگری بریزید و کنار بگذارید.
مرحله 2: پختن سیب زمینی های ورقه شده
سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید، روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس سیب زمینی ها را در تابه بریزید، سرخ کنید تا کمی تغییر رنگ دهند، سیب زمینی ها را در ماهیتابه زیر و رو کنید تا همه قسمت های آن یکدست شود. به طور یکنواخت پوشیده شده است
مرحله 3: سوسیس های ورقه شده را اضافه کرده و سرخ کنید
سپس سوسیس های خلال شده را روی سیب زمینی ها بریزید و یک دقیقه تفت دهید تا رنگ سوسیس ها تغییر کند.
مرحله 4: فلفل دلمه ای را بشویید و خلال کنید
می توانید به جای سوسیس، سینه مرغ را ریز خرد کرده، کمی تفت دهید، سپس به سیب زمینی ها اضافه کنید، دوباره سرخ کنید، سپس فلفل ها را که از قبل شسته و خشک کرده اید، ریز خرد کنید.
مرحله 5: فلفل دلمه ای را اضافه کرده و تفت دهید
سپس فلفل های رنگی را در تابه بریزید و با سیب زمینی تفت دهید تا عطر فلفل ها پخش شود و به داخل مواد برود، بهتر است از فلفل قرمز، سبز و زرد استفاده کنید تا کاکائو خوش رنگ تر شود اما فقط می توانید استفاده کنید. یک یا دو رنگ
مرحله ششم: آب، نمک و زردچوبه را داخل قابلمه بریزید و آب را بجوشانید
سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید، آن را کنار بگذارید، سپس نیمی از آب را در قابلمه بریزید، روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند، سپس مقداری نمک بریزید و مقداری زردچوبه به آب اضافه کنید تا رنگ خوبی به خود بگیرد. .
مرحله 7: رب فرمی را اضافه کرده و در آب بجوشانید
سپس ماکارونی های فرم گرفته را در قابلمه ای قرار دهید تا به مدت 10 دقیقه در آب بجوشد، قوام آنها نرم شود و کمی بپزند، زمان دقیق پخت ماکارونی روی بسته بندی آنها نوشته شده است، بهتر است دنبال کنید و پاستا را در آن بپزید. اب.
مرحله 8: پاستا را آبکش کرده و تخم مرغ ها را با آن مخلوط کنید
پس از گذشت این مدت پاستا را آبکش کرده و در سبدی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود، در همین حین تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با همزن دستی یا چنگال هم بزنید تا گلوله شده و کاملاً یکدست و یکدست شود.
مرحله 9: ادویه ها را به تخم مرغ ها اضافه کنید
سپس طبق ذائقه و به میزانی که می خواهید، ادویه ها را که شامل نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز است، روی تخم مرغ ها بریزید، هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و عطر ادویه ها پخش شود، عطر ادویه ها. بوی تخم مرغ را از بین می برد
مرحله 10: رب را با تمام مواد مخلوط کنید
سپس پاستا را در ظرفی بریزید، مخلوط سیب زمینی، سوسیس و فلفل دلمه ای را روی پاستا بریزید، سپس مخلوط تخم مرغ را به مواد داخل کاسه اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند، همه مواد باید مخلوط شوند. با تخم مرغ مرغ ها را غوطه ور کنید.
مرحله یازدهم: پنیر پیتزا را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید
در مرحله بعد با توجه به ذائقه خود می توانید مقداری پنیر پیتزا به مواد اضافه کنید، آن را با آنها مخلوط کنید، مقدار پنیر پیتزا بستگی به ذائقه و سلیقه شما دارد و هر چه بیشتر باشد، کشش و لذیذتر است. کیک ماکارونی خواهد بود.
مرحله 12: روغن و خمیر نارگیل را داخل تابه بریزید
سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید، کف تابه را کاملا چرب کنید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس ماکارونی نارگیلی را داخل تابه بریزید، سطح آن را صاف کنید، سپس نارگیل را با تابه فشار دهید. پشت قاشق و صاف کنید
مرحله 13: دو طرف خمیر نارگیل را در تابه بپزید
سپس در ظرف را ببندید، اجازه دهید 10 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد، بعد از این مدت که کوکو به راحتی از ظرف جدا شد و به ته آن نچسبید، کوکو را به کمک کاردک در ظرف برگردانید. بگذارید روی سطح شناور شود.بجوشانید و طلایی شود.
مرحله چهاردهم: ماکارون های نارگیلی را از روی حرارت بردارید و برش بزنید
سپس تابه را از روی حرارت بردارید، آن را کنار بگذارید تا حرارت اولیه ماکارون های کاکائویی کمی به دمای محیط برسد، سپس کاکائو را در ظرف مناسبی بریزید و به آرامی کوکو را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید تا تا شکلش خراب نشود .
مرحله 15: ماکارون های نارگیلی را تزئین کرده و سرو کنید
سپس روی ماکارون های کوکو را به دلخواه با سس گوجه فرنگی یا سس گوجه فرنگی و کمی پودر آویشن، چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه تزئین کنید.انواع دارچین را برای پذیرایی سرو کنید.