آشپزی

طرز تهیه کوکو پنیر +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه پنیر نارگیل

کوکو پنیر یکی از کلوچه های خوشمزه، خوش طعم و اصیل گیلانی است که درست کردن آن بسیار آسان است، شما می توانید این کوکوی خوشمزه را به روش های مختلف با مواد مختلف تهیه کنید و در مهمانی ها به عنوان پیش غذای محبوب از آن استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پنیر کاکائو به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
پنیر رنده شده 300 گرم
سیر رنده شده 1 تا 2 قرص
رازیانه خشک 2 قاشق غذاخوری
یک تخم مرغ 3 عدد
گردو خرد شده 50 گرم
فلفل کافی
زردچوبه 1/4 قاشق چایخوری
زرشک کبابی برای تزیین کافی
گردوی خرد شده برای تزیین کافی
نعنا، شوید و ریحان تازه برای تزیین کافی

طرز تهیه پنیر نارگیل

مرحله اول: پنیر و سیر را رنده کرده و مخلوط کنید

ابتدا مقداری پنیر را با رنده درشت رنده کنید، در ظرفی بریزید، سپس طبق ذائقه یک یا دو حبه سیر را پوست بگیرید، روی رنده ریز رنده کنید، به پنیر رنده شده، پنیر زرد و سیر اضافه کنید. کاملا مخلوط می شوند.

مرحله 2: رازیانه خشک و گردو را اضافه کنید

سپس کمی رازیانه خشک روی پنیر ریخته، سپس گردو را ریز خرد می کنیم، گردو را باید له کرد تا زیر دندان احساس شود، در صورت تمایل می توانید گردوهای بیشتری را به مخلوط کاکائو اضافه کنید.

مرحله 3: فلفل و تخم مرغ را اضافه کنید

سپس مقداری فلفل سیاه به مواد اضافه کنید، همه مواد را مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند، سپس تخم مرغ ها را روی مخلوط بریزید، با قاشق خوب هم بزنید تا تخم مرغ ها گلوله شوند، تخم مرغ ها باید کاملا با بقیه مواد مخلوط شوند. مخلوط و له کنید.

مرحله 4: تفت دادن و دم کردن کاکائو

سپس در تابه ای کمی روغن بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس مخلوط کاکائو را داخل تابه بریزید و با کفگیر کف ماهیتابه را پهن کنید، اجازه دهید تا کاکائو روی حرارت زیاد بپزد. حرارت کم، مانند پنیر، برنزه شده سریع.

مرحله 5: پنیر نارگیل را برش دهید

وقتی یک طرف کوکو پخته شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم پخته و آماده شود، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید، کوکو را از داخل قالب بردارید، سپس کوکو را در ظرف دیگری قرار دهید و به شکل و اندازه برش دهید. به دلخواه

مرحله ششم: پنیر نارگیل را تزئین کرده و سرو کنید

سپس چند برش پنیر نارگیل را در ظرف مناسبی بریزید و روی نارگیل را با مقداری زرشک تفت داده شده، گردوی خرد شده و چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه تزئین کنید و این غذای ساده و خوشمزه را با نان تازه سرو کنید و سرو کنید. انواع دارچین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا