آشپزی

طرز تهیه کوکی خرما +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کوکی خرمایی

خرما یکی از انواع شیرینی های خوش طعم و لذیذ است که بسیار راحت و سریع درست می شود و قوام سبکی دارد.این شیرینی خوشمزه طرفداران زیادی دارد و به روش های مختلف و با مواد متنوعی تهیه می شود و برای سرو مناسب است. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کوکی خرمایی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای خمیر
آرد سنگ 200 گرم
آرد برنج 3 قاشق غذاخوری
شکر پودر شده 75 گرم
زرده 1 قطعه
اب 3 قاشق غذاخوری
کره 100 گرم
مواد لازم برای مواد میانی
خرما با پوست 500 گرم تقریبا
پودر زنجبیل 1 قاشق مرباخوری
کره 2 قاشق غذاخوری
پودر دارچین 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه کوکی خرمایی

مرحله اول

برای تهیه کلوچه خرمایی در منزل ابتدا مقداری آرد سنگی الک کنید تا سبک و یکدست شود سپس در ظرفی بریزید و آرد برنج را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید و مخلوط کنید سپس شکر را روی آن ها بریزید و با هم مخلوط کنید تا بافتی حاصل شود. صاف و یکنواخت تشکیل شده است.

مرحله دوم

سپس یک عدد تخم مرغ را بشکنید و زرده را جدا کرده و روی مخلوط مواد بریزید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود سپس مقدار کمی آب به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط به حالت خمیر درآید سپس کره را روی بخار آب اضافه کنید کتری را آب کنید. به صورت کامل .

سطح سوم

سپس کره ذوب شده را به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند و خمیر یکدست و یکدستی به دست بیاید، مقداری از مواد را در دست فشار دهید، اگر منسجم نبود کمی آب اضافه کنید تا درست شود. خمیر یکدستی است

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که این خمیر نیازی به ورز دادن ندارد، پس از اینکه خمیر یکدست و نرم شد آن را در ظرفی قرار دهید و در یخچال بگذارید و به مدت 1 ساعت استراحت دهید.

مرحله پنجم

سپس برای درست کردن مواد میانی پوست، مقداری خرما و هسته آن را بردارید و در ظرفی بریزید و با ابزار کمی فشار دهید تا نرم شوند، سپس مقداری پودر زنجبیل روی خرماها بریزید و خوب مخلوط کنید.

مرحله ششم

سپس مقداری روغن به خرماها اضافه کنید و هم بزنید و مخلوط کنید سپس روی خرماها مقداری پودر دارچین بپاشید و هم بزنید تا عطر آن کاملا به خورد مواد برود سپس قابلمه را با مواد روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا به شکل خمیر درآید. بودن

مرحله هفتم

وقتی مواد میانی آماده شد و خمیر یکدستی به دست آمد، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود و به دمای محیط برسد، سپس خمیر را که خوب استراحت کرده بود از یخچال خارج کنید و مقداری از آن را بردارید. اندازه یک گردو.حذف

مرحله هشتم

سپس خمیر را کمی در دست باز کنید و مقداری از مواد خرما را داخل آن بریزید، سپس دور خمیر را جمع کرده و با دست شکل دهید و به شکل گرد در آورید و کل خمیر را به همین ترتیب آماده کنید و کنار بگذارید. . سعی کنید تمام تست ها یکسان باشد.

مرحله نهم

سپس کف قالب یا سینی فر مورد نظر را یک تکه کاغذ روغنی قرار دهید و خمیر را با فاصله در آن بچینید و سپس قالب را به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 160 درجه سانتیگراد قرار دهید و بگذارید بماند. بپزید بگذارید خوب بپزد.

مرحله دهم

بعد از حدود 30 دقیقه کلوچه ها آماده می شوند سپس ورقه شیرینی را از فر خارج کرده و در دمای محیط می گذاریم تا خنک شود سپس شیرینی ها را به آرامی از قالب خارج کرده و در ظرف دیگری قرار می دهیم سپس در یخچال قرار می دهیم. تا کاملا خنک شود

مرحله یازدهم

سپس مقداری کلوچه خرمایی را در ظرف مناسبی بریزید و به سلیقه خود روی آنها را با پودر پسته و نارگیل یا گردوی خرد شده تزیین کنید و این دسر خوشمزه، سبک و نرم را به جای شکر با چای سرو کنید و قهوه را سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا