طرز تهیه کوکی رولی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه رول بیسکویت
کوکی رولی یکی از شیرینی های خوشمزه و جشنی است که می توان آن را به روش های مختلف تهیه کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی رولی در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای رول بیسکویت |
|
ارد | 1.5 فنجان |
وانیل | نوک یک قاشق چای خوری |
پودر خمیرمایه | ½ قاشق چایخوری |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
قند | ½ فنجان |
روغن مایع | ½ فنجان |
یک تکه شکلات | 50 گرم |
طرز تهیه رول بیسکویت
مرحله اول
برای تهیه رول های خوشمزه در ابتدای کار شکر را به همراه روغن مایع در ظرف مناسبی می ریزیم. حالا تخم مرغ را جداگانه با چنگال بزنید تا گلوله های آن گرفته شود سپس آن را به کاسه اضافه کنید.
مرحله دوم
حالا مواد را با چنگال خوب هم می زنیم تا یکدست شوند سپس آرد و بکینگ پودر را همراه با وانیل 3 بار الک می کنیم و کم کم به کاسه اضافه می کنیم. سپس با نوک انگشت مواد را مخلوط می کنیم تا خمیر یکدست شود.
سطح سوم
سپس خمیر را در ظرف مناسبی گذاشته و درب آن را ببندید سپس به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.
مرحله چهارم
حالا اجازه دهید فر کاملا گرم شود، سپس خمیر را بین دو تکه کاغذ پخت با وردنه نازک باز کنید. سپس خمیر را به شکل مربع 6*6 برش می دهیم و خطوط موازی با پیتزا ایجاد می کنیم.
مرحله پنجم
توجه داشته باشید که خطوط روی خمیر نباید خیلی عمیق باشد تا خمیر بریده نشود. سپس هر مربع را با کاغذ روغنی پهن می کنیم سپس در سینی فر می گذاریم. حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم.
مرحله ششم
سپس اجازه دهید شیرینی ها به مدت 20 دقیقه در فر بمانند تا کاملا پخته شوند. بعد از این مدت سینی را از فر خارج می کنیم و بدون دست زدن به آنها می گذاریم خنک شود سپس با شکلات تزئین می کنیم. نوش جان.