آشپزی

طرز تهیه کوکی شکلاتی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کوکی شکلاتی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کوکی های شکلاتی

بیسکویت چیپسی شکلاتی یکی از شیرینی های بین المللی خوشمزه است که با دستور پخت های مختلف درست می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کوکی های شکلاتی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد تشکیل دهنده بیسکویت چیپسی شکلاتی
ارد 1 فنجان
پودر کاکائو ½ فنجان
نمک ¼ قاشق چایخوری
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
پودر قهوه ½ قاشق چایخوری
روغن نباتی یا روغن نارگیل ⅓ فنجان
سس سیب ⅓ فنجان
وانیل 1 قاشق چایخوری
آب توت ¼ فنجان
تکه های شکلات ½ فنجان

طرز تهیه کوکی های شکلاتی

مرحله اول

من آماده می کنم یک کوکی شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار 30 دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه دهید کاملا نرم شود. حالا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود.

مرحله دوم

حالا آرد را به همراه نمک، پودر کاکائو، پودر قهوه و بکینگ پودر در صافی بریزید و 3 بار الک کنید سپس کنار بگذارید. سپس در ظرف مناسبی روغن نباتی را در دمای محیط قرار می دهیم.

سطح سوم

سپس سس سیب را به همراه عصاره وانیل و آب توت به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شوند. حالا مواد خشک را داخل کاسه با کره الک کنید و با لیسک خوب هم بزنید.

مرحله چهارم

وقتی خمیر صافی داشتید که به دستتان نمی چسبد، تکه های شکلات را به کاسه اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا شکلات ها در کل خمیر پخش شوند. حالا سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

مرحله پنجم

سپس خمیر را به اندازه یک گردوی کوچک بردارید و در دستانتان به شکل توپ درآورید، سپس خمیر را در سینی فر با فاصله از هم قرار دهید و با پشت قاشق به آرامی آن ها را فشار دهید تا به شکل یک تخت کوچک در بیایند.

مرحله ششم

حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید کیک ها به مدت 10 دقیقه در فر بمانند تا کاملا پخته شوند. بعد از این مدت قالب را از فر خارج کنید و بگذارید کیک ها کاملا خنک شوند.

مرحله هفتم

توجه داشته باشید که کلوچه ها بعد از بیرون آمدن از فر نرم و مرطوب هستند تا زمانی که خنک نشده اند به آن ها دست نزنید. در آخر کیک ها را از کاغذ کره جدا می کنیم و با چای سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا