آشپزی

طرز تهیه کوکی فندقی و نارگیلی با دستور پخت محرمانه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کوکی فندقی و نارگیلی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک با فندق و نارگیل

امروز در و در آخر سایت آموزشیطرز تهیه کیک با فندق و نارگیل را به شما معرفی می کنیم; کوکی با ترکیب منحصر به فرد فندق و نارگیل، جدا از طعمی صاف، بافتی متفاوت و جذاب دارد. این دستور پخت فرصتی است تا هنر شیرینی پزی خود را به سطح جدیدی برسانید و لحظات شیرینی را برای خود و عزیزانتان رقم بزنید.

برای تهیه شیرینی نارگیلی فندقی ابتدا مواد خشک را با هم مخلوط کنید سپس کره و پودر قند را اضافه کنید. خمیر به دست آمده را به دو قسمت تقسیم کنید و به یکی نارگیل و به قسمت دیگر فندق اضافه کنید. گلوله هایی به اندازه گردو درست کنید و در فر گرم شده به مدت 15 دقیقه بپزید. بعد از سرد شدن کیک ها را با شکلات سفید و تیره ذوب شده تزئین می کنیم.

عناصر اندازه ی
روغن در دمای اتاق 250 گرم
ارد 350 گرم
شکر پودر شده 40 گرم
پودر نارگیل 30 گرم
فندق آسیاب شده 30 گرم
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
وانیل شکر 1 پاکت

طرز تهیه کیک با فندق و نارگیل

مرحله 1: تهیه مواد اولیه

ابتدا تمام مواد اولیه را روی میز کار خود آماده کنید. کره باید در دمای محیط باشد تا به راحتی با مواد دیگر مخلوط شود. آرد، پودر قند، پودر نارگیل و فندق خرد شده را دم دست نگه دارید.

مرحله 2: مواد خشک را با هم مخلوط کنید

در یک کاسه بزرگ آرد، بکینگ پودر و شکر وانیل را با هم مخلوط کنید. این به ایجاد یک پایه یکنواخت برای خمیر کوکی کمک می کند. اطمینان حاصل کنید که همه مواد خشک به خوبی مخلوط شده اند تا یک خمیر بدون گلوله بدست آورید.

مرحله 3: کره و پودر قند را اضافه کنید

کره و پودر قند در دمای اتاق را به مخلوط آرد اضافه کنید و با همزن دستی یا ایستاده مواد را تا حد امکان یکنواخت مخلوط کنید. این مرحله ممکن است کمی طول بکشد، اما حوصله و توجه به این قسمت خمیر شیرینی کامل را تضمین می کند.

مرحله 4: خمیر را تقسیم کرده و طعم دهنده ها را اضافه کنید

خمیر به دست آمده را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. به یک قسمت پودر نارگیل و به قسمت دیگر فندق خرد شده اضافه کنید. هر قسمت را جداگانه و خوب مخلوط کنید تا طعم دهنده ها به طور مساوی در خمیر پخش شوند.

مرحله 5: کوکی ها را شکل دهید

از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو بردارید و دایره ای در آورید سپس گلوله ها را با فاصله مناسب روی سینی که قبلا با کاغذ روغنی پوشانده اید بچینید. دقت کنید بین کیک ها فضای کافی وجود داشته باشد تا در طول پخت به هم نچسبند.

مرحله 6: پخت کوکی ها

فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. ورقه کوکی را به مدت حدود 15 دقیقه در فر قرار دهید. نشانه پختن کوکی ها تغییر رنگ ته و لبه ها به رنگ طلایی است. مراقب باشید که شیرینی ها را زیاد نپزید تا بافت نرم آن ها حفظ شود.

مرحله 7: کوکی ها را خنک کنید

بعد از پخت اجازه دهید کوکی ها روی سینی فر کمی خنک شوند سپس آنها را روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند. این کار از خیس شدن کوکی ها جلوگیری می کند.

مرحله 8: شیرینی ها را تزئین کنید

پس از خنک شدن کامل، شیرینی های نارگیلی را با شکلات سفید آب شده، پودر نارگیل و شیرینی های فندقی را با شکلات تلخ ذوب شده و فندق خرد شده تزئین کنید. اجازه دهید شکلات روی کوکی ها کاملا خشک شود. این مرحله آخر زیبایی و جذابیت کوکی های شما را دو چندان می کند.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا