آشپزی

طرز تهیه کوکی کاوالا +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کوکی کاوالا

کوکی کاوالا یکی از شیرینی های ترکی خوشمزه است که در دستور پخت های مختلف تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی کاوالا در ادامه مطلب همراه باشید. سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای کوکی کاوالا
کره یا کره جامد 250 گرم
پودر بادام 1 فنجان
روغن مایع ½ فنجان
یک تخم مرغ 1 قطعه
شکر پودر شده ½ فنجان
وانیل ½ قاشق چایخوری
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
ارد 3.5 فنجان

طرز تهیه کوکی کاوالا

مرحله اول

برای تهیه کلوچه های خوشمزه کاوالا در ابتدای کار 30 دقیقه قبل در قسمت آشپزخانه روغن بریزید تا دمای آن با دمای محیط مطابقت داشته باشد. سپس فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.

مرحله دوم

در این مرحله پودر قند را در ظرف مناسبی الک کرده سپس کره جامد را به همراه تخم مرغ اضافه کرده و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه با دور تند هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند.

سطح سوم

سپس وانیل را به همراه بکینگ پودر و روغن مایع داخل کاسه اضافه می کنیم و هم می زنیم سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و بادام ها را به آن اضافه می کنیم و می پزیم تا بوی آن ها گرفته شود.

مرحله چهارم

وقتی بوی بادام خام از بین رفت، بادام ها را داخل غذاساز بریزید و آنقدر تفت دهید تا بادام ها پودر شوند، سپس آن ها را به ظرف اضافه کنید و دوباره بادام را تفت دهید تا مواد با هم ترکیب شوند. حالا آرد را 3 بار الک کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله آرد را به صورت کنترل شده و کم کم اضافه می کنیم سپس با لیسک مخلوط می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید که نچسبد. در صورت نیاز خمیر را با نوک انگشتان ورز می دهیم تا به روغن نیفتد.

مرحله ششم

حالا خمیر را بین دو کیسه فریزر قرار می دهیم و به ضخامت نیم سانتی متر پهن می کنیم. سپس با کاتر مورد نظر خمیر را فرم می دهیم و سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم سپس خمیر شیرینی را در سینی می چینیم.

مرحله هفتم

در این مرحله سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و کیک ها را به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید تا کاملا پخته شوند. بعد از این مدت، قالب را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به آنها اجازه دهید کاملا خنک شوند.

مرحله هشتم

وقتی کیک ها کاملا خنک شدند پودر شکر را در صافی بریزید و کیک ها را الک کنید. در آخر کیک ها را از روی کاغذ روغنی برداشته و در ظرفی که می خواهیم می گذاریم سپس با چای سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا