آشپزی

طرز تهیه کیک برگردان شلیل +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک شهد

کیک شلیل یکی از کیک های خوشمزه و جشن می باشد که با دستور پخت های مختلف می توانید آن را تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک شلیل را در ادامه مطلب ببینید. سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای کیک شلیل
شهد 5 تکه
کره 50 گرم
قند ¾ فنجان
روغن مایع ½ فنجان
ماست ½ فنجان
یک تخم مرغ 4 عدد
ارد 130 گرم
نشاسته ذرت 70 گرم
پودر خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
وانیل نوک یک قاشق چای خوری
مواد لازم برای سس کارامل
کره 4 قاشق غذاخوری
قند 3 قاشق غذاخوری
عسل 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک شهد

مرحله اول

برای تهیه کیک خوشمزه با شلیل در ابتدای کار کره را از 30 دقیقه قبل از یخچال خارج می کنیم تا دمای آن کاملا با دمای محیط مطابقت داشته باشد. حالا فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.

مرحله دوم

در این مرحله سس کارامل را آماده کنید، کره را به همراه شکر و عسل در قابلمه مناسبی بریزید، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.

سطح سوم

سپس داخل قالب مورد نظر را با کاغذ کره ای می پوشانیم و وقتی سس کاراملی شد آن را از روی اجاق برداشته و با سرعت زیاد داخل قالب می ریزیم و پهن می کنیم. حالا شلیل را به شکل هلال برش می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله ورقه های شلیل را به دلخواه کف قالب روی سس کارامل بچینید. حالا کیک را درست می کنیم، برای این منظور کره ای که به دمای محیط رسیده است را با شکر در ظرف نسبتا بزرگی می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا کره و شکر را با همزن برقی 5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ شود. در مرحله بعد کره مایع را به کاسه اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شود سپس ماست را اضافه کنید.

مرحله ششم

حالا هم بزنید تا یکدست شود سپس وانیل را به کاسه تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. سپس آرد را به همراه بیکینگ پودر و نشاسته ذرت داخل الک می ریزیم.

مرحله هفتم

در این مرحله مخلوط آرد را 3 بار الک کنید و در 2 مرحله به کاسه اضافه کنید سپس با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید تا بافت مایه کیک یکدست شود. حالا مایه کیک را داخل قالب بریزید.

مرحله هشتم

سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید کیک به مدت 40 دقیقه در فر بماند تا کاملا بپزد. بعد از این مدت یک خلال دندان یا یک سیخ چوبی به وسط کیک بچسبانید و بیرون بیاورید.

مرحله نهم

اگر رویه کیک به آن نچسبید، کیک کاملا پخته شده است، سپس کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید 10 دقیقه بماند. بعد از این مدت کیک را در ظرف مورد نظر برمی گردانیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا