آشپزی

طرز تهیه کیک تخته ای با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک تخته ای را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک شرابی

کیک بورگاندی یکی از کیک های بین المللی ساده و خوشمزه است که معمولا برای کیک های اصلی مانند تولد استفاده می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کیک شرابی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک
آرد سفید 3 لیوان
یک تخم مرغ 6 عدد
قند 2 لیوان
وانیل ½ قاشق چایخوری
پودر هل ½ قاشق چایخوری
گل سرخ ¼ فنجان
پودر خمیرمایه 3 قاشق چایخوری
شیر داغ 1 فنجان
روغن مایع 1 فنجان
خلال بادام 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک شرابی

مرحله اول

من آماده می کنم یه کیک خوشمزه در ابتدای کار 30 دقیقه قبل مواد خنک شده را از یخچال خارج می کنیم تا با دمای محیط یکسان شود. سپس فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا گرم شود.

مرحله دوم

تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل و پودر هل در ظرفی عمیق بریزید و با همزن به مدت 7 دقیقه با دور تند هم بزنید تا قوام مایه و رنگ آن کرمی شود. سپس شیر داغ را کم کم به کاسه اضافه کنید.

سطح سوم

در همین حین مواد را با دور تند همزن مخلوط کنید سپس کره مایع و گلاب را به کاسه اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید تا با بقیه مواد یکدست شود. سپس آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید.

مرحله چهارم

حالا ترکیب آرد و بیکینگ پودر را در دو مرحله به کاسه مواد اضافه کنید و با لیسک یا آرام ترین همزن هم بزنید تا بافت مایه کیک یکدست شود و تمام گلوله های آرد کاملا باز شوند.

مرحله پنجم

قالبی به ابعاد 30 در 40 سانتی متر را با کره چرب کرده و داخل آن مقداری آرد بپاشید. سپس قالب را برمیگردانیم تا آرد اضافی بریزد سپس مایه کیک را داخل قالب میریزیم.

مرحله ششم

قالب را چند بار روی سطح کار می زنیم تا خمیر کیک به طور یکنواخت در قالب پخش شود. سپس برش های بادام یا هر نوع مغز دیگری که دوست داریم روی خمیر کیک پخش می کنیم.

نکته: برای اینکه خلال بادام روی کیک بماند و در حین پخت داخل کیک فرو نرود، بهتر است آن را با کمی آرد مخلوط کنید سپس روی کیک بریزید.

مرحله هفتم

قالب را در فر قرار دهید و بگذارید کیک به مدت 45 تا 55 دقیقه بپزد. بعد از 45 دقیقه کیک را با خلال دندان تست کنید و اگر کاملا پخته شد از فر خارج کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا