طرز تهیه کیک توت فرنگی با گاناش با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک توت فرنگی با گاناش را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک گاناش توت فرنگی
کیک گاناش توت فرنگی یکی از کیک های خوشمزه و معطری است که با دستورهای مختلف می توان آن را تهیه کرد، آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کیک توت فرنگی با گاناش و به دنبال آن و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای کیک گاناش توت فرنگی |
|
آرد قنادی | 2 لیوان |
قند | 1 سر شیشه |
مخلوطی از روغن و روغن مایع | ⅔ لیوان |
یک تخم مرغ | 3 عدد |
پودر خمیرمایه | 2 قاشق چایخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
شیر نر | 3 قاشق غذاخوری |
پوره توت فرنگی | ½ فنجان |
مواد لازم برای سس |
|
پوره توت فرنگی | ½ فنجان |
قند | 4 قاشق غذاخوری |
پودر نشاسته ذرت | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک گاناش توت فرنگی
مرحله اول
من آماده می کنم کیک توت فرنگی با گاناش خوشمزه در ابتدای کار کره را روی بخار دیگ حرارت می دهیم تا آب شود و می گذاریم خنک شود. حالا فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.
مرحله دوم
حالا تخم مرغ ها را به همراه وانیل در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی هم بزنید سپس شکر را کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط تخم مرغ کرمی و کشدار شود.
سطح سوم
در نظر داشته باشید که در بین کار چند بار کاسه را حرکت دهید تا تخم مرغ ها به طور یکنواخت مخلوط شوند و بوی نامطبوع آن ها گرفته شود، حالا شیر را به همراه روغن مایع و کره داخل کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
سپس پوره توت فرنگی را به کاسه اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود. حالا آرد و بکینگ پودر را در الک بریزید و 3 بار الک کنید سپس کم کم به ظرف اضافه کنید.
مرحله پنجم
حالا با همزن با حرکات دایره ای از یک طرف هم میزنیم تا بافت کیک یکدست بشه. سپس داخل شکل مورد نظر را با کمی کره مایع آغشته کرده و آرد پاشی کنید سپس شکل را زیر و رو کنید.
مرحله ششم
وقتی آرد اضافی از قالب خارج شد، مایه کیک را داخل قالب بریزید و چند ضربه محکم روی سطح کار بزنید تا هوا و حباب های اضافی بین مایه کیک گرفته شود. حالا فرم را در طبقه وسط فر قرار می دهیم.
مرحله هفتم
سپس اجازه دهید کیک به مدت 45 دقیقه در فر بماند تا کاملا پخته شود. در این مدت سس توت فرنگی را با قرار دادن یک تابه مناسب روی حرارت ملایم درست می کنیم.
مرحله هشتم
حالا شکر و نشاسته ذرت را به تابه اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سس غلیظ شود سپس تابه را از روی حرارت بردارید تا سس خنک شود. بعد از 45 دقیقه کیک را چک می کنیم.
مرحله نهم
برای این کار یک خلال دندان یا یک سیخ چوبی را داخل وسط کیک فرو کنید و آن را بردارید و اگر مایه کیک به آن نچسبید کیک کاملا پخته شده سپس قالب را از فر خارج کرده و بگذارید کیک خنک شود.
مرحله دهم
وقتی کیک خنک شد آن را از قالب خارج کنید و به شکل دلخواه برگردانید سپس سس توت فرنگی را روی کیک بریزید و با قاشق آن را پخش کنید. در آخر کیک را با چای سرو می کنیم. نوش جان.
5
2