طرز تهیه کیک جوی دو سر +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک دوتایی
کیک جو دوسر یکی از انواع کیک های خوشمزه و سالم است که برای افراد رژیمی بسیار مناسب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک جو دوسر در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم کیک جو دوسر |
|
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
جو پرک | 60 گرم |
شیر نر | 125 گرم |
پودر خمیرمایه | ½ قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
موز | 1 قطعه |
نمک | نوک یک قاشق چای خوری |
گردو | کافی |
طرز تهیه کیک دوتایی
مرحله اول
برای تهیه کیک جو به روش رژیمی، در ابتدای کار شیر را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گرم شود، سپس پرک دو سر را به قابلمه اضافه کنید و کمی هم بزنید. .
مرحله دوم
حالا جوها را به مدت 10 دقیقه در شیر بگذارید تا نرم شوند. بعد فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا کاملا گرم شود سپس موز را با پشت چنگال خوب له کرده و له کنید.
سطح سوم
سپس تخم مرغ را به همراه نمک و پودر کاکائو در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا بافت تخم مرغ یکدست شود. حالا موز له شده را به کاسه اضافه کنید.
مرحله چهارم
بعد از 10 دقیقه مخلوط شیر و جو را به کاسه اضافه کنید و مخلوط کنید سپس قالب مورد نظر را با کمی کره مایع آغشته کرده و آرد پاشیده و مایه کیک را داخل آن بریزید.
مرحله پنجم
حالا قالب را چند بار محکم روی سطح کار می زنیم تا هوا و حباب های اضافی بین مرداب ها گرفته شود سپس گردوی خرد شده را روی مایه کیک پخش کرده و قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم.
مرحله ششم
سپس اجازه دهید کیک به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر بماند تا کاملا پخته شود. بعد از این مدت برای اطمینان از آماده شدن کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را داخل وسط کیک فرو کنید و آن را بردارید.
مرحله هفتم
وقتی مایه کیک به خلال دندون یا سیخ چوبی نچسبید کیک کاملاً پخته است سپس قالب را از فر خارج کرده و بگذارید کیک در قالب خنک شود. در آخر کیک را از قالب خارج کرده و سرو کنید. نوش جان.