طرز تهیه کیک سیب و دارچین +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک با سیب و دارچین
کیک سیب دارچینی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار است که با مواد و دستور پخت های مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه کیک با سیب و دارچین برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای کیک سیب و دارچین |
|
یک تخم مرغ | 5 تکه |
ارد | 2 + ⅓ فنجان |
پودر خمیرمایه | 2 قاشق غذاخوری |
قند | 1 فنجان |
روغن مایع | ½ فنجان |
شیر نر | ½ فنجان |
پودر نسکافه | 1 قاشق غذاخوری |
آب جوش | ¼ فنجان |
یک سیب | 3 عدد |
پودر قند و دارچین را با هم مخلوط کنید | 4 قاشق غذاخوری |
پرک بادام یا گردو | کافی |
طرز تهیه کیک با سیب و دارچین
مرحله اول
من آماده می کنم کیک خوشمزه با سیب و دارچین در ابتدای کار فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. سپس در ظرف مناسبی نسکافه را با آب جوش بریزید و هم بزنید تا حل شود.
مرحله دوم
حالا پوست سیب ها را جدا کنید و با مخلوط پودر قند و دارچین بمالید و کنار بگذارید. سپس تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه بزنید.
سطح سوم
وقتی مخلوط تخممرغ کرمی و کشدار شد، مخلوط نسکافه را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس شیر و روغن مایع را به ترتیب به کاسه اضافه کنید و پس از اضافه کردن هر کدام با همزن با سرعت کم مخلوط کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله آرد را همراه با بکینگ پودر 3 بار الک می کنیم و در 2 مرحله به کاسه اضافه می کنیم سپس با کفگیر به صورت دایره ای مخلوط می کنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. حالا قالب را با کمی روغن چرب کنید.
مرحله پنجم
سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید، سپس قالب را چند بار روی سطح کار محکم بکوبید تا هوای اضافی بین مایه کیک گرفته شود. حالا برش های سیب را به شکل دلخواه روی کیک می چینیم و مقداری پره بادام روی آن می ریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس کیک را به مدت 60 دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا پخته شود. بعد از 40 دقیقه از پخت کیک را با سیخ چوبی یا خلال دندان تست کنید.
مرحله هفتم
برای این کار یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید و آن را بردارید. اگر خمیر کیک به آن نچسبد، کیک کاملاً پخته شده است. حالا قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید کیک کاملا خنک شود سپس کیک را از قالب خارج کنید.
مرحله هشتم
سپس کیک را در ظرف مورد نظر قرار می دهیم سپس به اندازه و شکل دلخواه برش می دهیم. در آخر برش های کیک را در دست بگذارید و با چای یا قهوه سرو کنید. نوش جان.