طرز تهیه کیک شکلاتی بی بی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک شکلاتی BB
کیک شکلاتی بی بی یکی از کیک های خوشمزه و بین المللی است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک شکلاتی BB برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای کیک شکلاتی BB |
|
زرده | 6 عدد |
قند | 230 گرم |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
روغن مایع | 80 گرم |
شیر نر | 180 گرم |
ارد | 200 گرم |
پودر کاکائو | 30 گرم |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
جوش شیرین | ¼ قاشق چایخوری |
سفیده تخم مرغ | 6 عدد |
آبلیموی تازه | 1 قاشق چایخوری |
کرم رنگ | 500 گرم |
بیسکویت پای بوربن | کافی |
طرز تهیه کیک شکلاتی BB
مرحله اول
برای تهیه کیک بچه شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا فر گرم شود. سپس سفیده ها را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی مخلوط کنید.
مرحله دوم
وقتی سفیده ها کف کرد، آب لیموی تازه را به کاسه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سفیده ها کرم رنگ شوند، سپس 110 گرم شکر را کم کم به کاسه اضافه کنید.
سطح سوم
وقتی سفیده تخم مرغ سفت شد و حالت خامه ای پیدا کرد، هم زدن را متوقف کنید و در یخچال قرار دهید تا کیک تمام شود تا آب نشود. زرده های باقی مانده را در ظرفی جداگانه بریزید.
مرحله چهارم
حالا بقیه شکر را به همراه وانیل به کاسه اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا زرده ها از حالت انعقاد خارج شوند سپس شیر را به همراه کره مایع به کاسه اضافه کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله مواد را در کاسه هم می زنیم تا مخلوط شوند سپس آرد، بکینگ پودر، نمک، پودر کاکائو و جوش شیرین را داخل الک می ریزیم و 3 بار الک می کنیم. حالا مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کنید.
مرحله ششم
در مرحله بعد مواد داخل کاسه را با همزن به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا بافت کیک یکدست شود سپس سفیده تخم مرغ را از یخچال خارج کرده و در سه مرحله به ظرف اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
حالا مایه کیک را به آرامی تا می کنیم تا پف سفیده تخم مرغ نیفتد و خمیر کیک کاملا یکدست شود. سپس داخل قالب مورد نظر را با کمی کره مایع آغشته کرده و آرد پاشی کنید سپس قالب را زیر و رو کنید.
مرحله هشتم
بعد از اینکه آرد اضافی از قالب ریخته شد، مایه کیک را کاملا داخل قالب بریزید. سپس قالب را چند بار محکم روی سطح کار می زنیم تا هوای اضافی و حباب های خمیر کیک کاملا خارج شود.
مرحله نهم
در این مرحله قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید کیک به مدت 1 ساعت در فر بماند تا کاملا بپزد. پس از اتمام این زمان، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را به وسط کیک بچسبانید تا مطمئن شوید کیک پخته شده است.
مرحله دهم
اگر مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبید، کیک کاملا پخته شده است، سپس قالب را از فر خارج کرده و بگذارید کیک کاملا خنک شود. وقتی کیک خنک شد آن را از قالب خارج کنید.
مرحله یازدهم
حالا خامه صبحانه را در قابلمه مناسبی بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا خامه بجوشد سپس بلافاصله قابلمه را از روی حرارت بردارید و شکلات آب شده را به قابلمه اضافه کنید.
مرحله دوازدهم
حالا خامه را خوب هم می زنیم تا شکلات از روی حرارت آب شود و گاناش آماده شود. سپس مخلوط گاناش را در ظرف مناسبی ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود و سپس با سلفون می پوشانیم.
مرحله سیزدهم
سپس مخلوط گاناش را به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود سپس خامه را از یخچال خارج کرده و در آشپزخانه قرار می دهیم تا دمای آن با دمای محیط همخوانی داشته باشد.
مرحله چهاردهم
بعد از 3 ساعت که خامه شل شد با همزن برقی با سرعت بالا به مدت 10 دقیقه هم بزنید تا فرم بگیرد سپس مخلوط گاناش را کم کم به کاسه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
مرحله پانزدهم
وقتی خامه شکلاتی شکل گرفت هم زدن را قطع می کنیم سپس کیک را به سه قسمت تقسیم می کنیم و لایه اول را با کمی شیر خیس می کنیم. حالا خامه شکلاتی را در قیف یکبار مصرف بریزید.
مرحله شانزدهم
در این مرحله کمی خامه شکلاتی روی سطح کیک می زنیم و با پالت کاملا صاف می کنیم سپس یک اسفنج دیگر روی آن می گذاریم و دوباره اسفنج ها را با شیر مرطوب می کنیم.
مرحله هفدهم
در مرحله بعد این مراحل را به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شود سپس خامه را روی کیک می مالیم و با پالت صاف می کنیم. حالا پتی تخته معمولی و بیسکویت های شکلاتی را چرخ می کنیم و در صافی می ریزیم.
مرحله هجدهم
حالا پودر بیسکویت را در صافی بریزید و روی کیک الک کنید تا سطح کیک کاملا پوشیده شود. سپس یک ورقه کاغذ وسط کیک می گذاریم و پودر کاکائو را داخل الک می ریزیم و سپس صاف می کنیم و تزئین می کنیم.
مرحله نوزدهم
در آخر کیک را با پیپ دلخواه پهن می کنیم و با توت فرنگی آغشته به بریلو تزئین می کنیم سپس کیک را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم. بعد از این مدت کیک را با چای سرو می کنیم. نوش جان.