آشپزی

طرز تهیه کیک شیفون ساده +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک شیفون ساده

کیک شیفون یکی از انواع کیک بین المللی و خوشمزه است که بافت غلیظ و کشسان تری نسبت به کیک اسفنجی دارد و برای خامه مناسب است. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه کیک شیفون برای سایت آموزشی مفید همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
ارد 2 لیوان
یک تخم مرغ 6 عدد
قند 1 و ¼ فنجان
شیر نر ¾ فنجان
روغن مایع ¾ فنجان
پودر تارتار نصف قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر خمیرمایه 2 قاشق چایخوری
نمک ⅛ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک شیفون

مرحله اول

من آماده می کنم کیک شیفون ساده ابتدا تخم مرغ ها را زده و سفیده ها و زرده ها را جدا کرده و در دو کاسه مختلف بریزید، حالا سفیده ها را با همزن بزنید تا حجمش زیاد شود و بافت کرمی به دست بیاید.

مرحله دوم

تارتار را به سفیده ها اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا قوام مواد سفت و حجیم شود، حالا نصف شکر را به مخلوط اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

سطح سوم

بعد از اینکه مواد را با همزن برقی به مدت 7-8 دقیقه هم زدید تا بافت مخلوط کشدار و سنگین و کاملا یکنواخت شود، حالا ظرف را با مواد در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

مرحله چهارم

سپس زرده ها را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی به مدت 4 دقیقه بزنید تا حجم زرده ها درشت و کرم رنگ و نرم شود.

مرحله پنجم

در این مرحله آرد را الک کرده و سپس بیکینگ پودر و کمی نمک را به آرد اضافه کرده و دوباره الک می کنیم تا کاملا مخلوط شوند و سطح آرد صاف و یکدست شود.

نکته: اگر می خواهید این کیک را شکلاتی درست کنید، دو یا سه قاشق آرد را کم کنید و به جای آن پودر کاکائو بریزید.

مرحله ششم

حالا مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک را در چند مرحله به زرده ها اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا خوب یکدست شود و آرد در مواد گلوله نشود.

مرحله هفتم

سپس شیر را کم کم داخل مخلوط بریزید و با سرعت کم هم بزنید تا شیر کاملا با مواد مخلوط شود سپس روغن را یکدفعه اضافه کنید و با دور تند همزن به مدت 30 ثانیه بزنید تا مخلوط یکدست شود. .

مرحله هشتم

سپس سفیده ها را از یخچال خارج کرده و با لیسک به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را با حرکت دایره ای با هم مخلوط کنید تا سفیده ها یکدست شوند.

مرحله نهم

پس از آن، کف قالب را کاغذ روغنی گذاشته و با روغن یا کره چرب کرده و با مایع کیک ریخته و به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار می دهیم.

مرحله دهم

دمای فر را روی 200 درجه قرار می دهیم و می گذاریم کیک به مدت یک ساعت تا یک ساعت و یک ربع بپزد تا روی آن کاملا سرخ شود و داخل کیک پخته نشود.

مرحله یازدهم

بعد از این مدت در فر را باز کنید و یک سیخ یا چاقوی چوبی را به کیک بچسبانید و آن را بردارید و اگر مواد کیک به آن نچسبید کیک آماده است.

نکته: در نیم ساعت اول در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد.

مرحله دوازدهم

بعد از پخت کیک شیفون، قالب را از فر خارج کنید تا کاملا خنک شود، سپس کیک را با احتیاط از قالب خارج کنید تا خرد نشود و در ظرف مناسبی بریزید و برش بزنید.

مرحله سیزدهم

در آخر کیک شیفون را با خامه یا اسنک شکلاتی پر کنید و روی آن را با تکه های توت فرنگی، موز، گردو و پسته تزئین کنید و در بشقاب مناسب سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا