طرز تهیه کیک قهوه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک قهوه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک قهوه
کیک قهوه یکی از انواع کیک های خوشمزه و معطر است که معمولا در چای فروشی ها سرو می شود. آموزش کامل گام به گام را ببینید طرز تهیه کیک قهوه برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای کیک قهوه |
|
یک تخم مرغ | 3 عدد |
قند | 1 و ¼ فنجان |
روغن مایع | ½ فنجان |
شیر نر | ¾ لیوان |
ارد | 2 لیوان آبجو |
قهوه | 2 قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | ½ قاشق چایخوری |
تاریخ | 12 عدد |
گردو | 10 عدد |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک یک قاشق چای خوری |
طرز تهیه کیک قهوه
مرحله اول
من آماده می کنم کیک خوشمزه با قهوه در ابتدای کار 30 دقیقه قبل تخم مرغ ها را از یخچال خارج می کنیم تا دمای آنها با محیط یکسان شود. سپس فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود.
مرحله دوم
حالا پوست و هسته خرماها را جدا می کنیم و به همراه شیر داخل غذاساز می ریزیم و خوب هم می زنیم تا شیر و خرما پوره شوند سپس کنار می گذاریم. سپس با استفاده از چاقو گردوها را به صورت نگینی خرد کنید.
سطح سوم
در این مرحله تخم مرغ ها را که به دمای محیط رسیده اند به همراه شکر و وانیل در ظرف مناسبی می ریزیم سپس با همزن برقی به مدت 10 دقیقه با دور تند هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ کرمی و کشدار شود.
مرحله چهارم
حالا کره مایع را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند سپس مخلوط شیر و خرما را به کاسه اضافه کنید و با سرعت کم همزن برقی به مدت 30 ثانیه هم بزنید تا بافت مایه کیک اصلی کاملا یکدست شود.
مرحله پنجم
در این مرحله آرد را به همراه پودر قهوه، پودر کاکائو، پودر دارچین و بکینگ پودر در صافی ریخته و 3 بار الک می کنیم، سپس در 2 تا 3 مرحله به کاسه اضافه می کنیم و به صورت دورانی مخلوط می کنیم. هم زدن
مرحله ششم
وقتی بافت مایه کیک یکنواخت شد، گردوی خرد شده را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس داخل قالب مناسب را با کمی کره مایع بپوشانید و آرد بپاشید سپس قالب را برعکس کنید.
مرحله هفتم
وقتی آرد اضافی از قالب خارج شد، مایه کیک را داخل قالب بریزید و یک سیخ چوبی را در مایه کیک بچرخانید تا هوای اضافی بین مایه کیک گرفته شود. حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید کیک به مدت 40 دقیقه بپزد.
مرحله هشتم
بعد از 30 دقیقه یک خلال دندان یا سیخ چوبی را به وسط کیک بچسبانید و آن را بردارید. اگر مخلوط کیک به آن نچسبید، کیک کاملا پخته شده است، قالب را از فر خارج کنید تا کیک کاملا خنک شود. .
مرحله نهم
وقتی کیک کاملا خنک شد آن را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید. در آخر کیک را به اندازه و شکل دلخواه برش می دهیم سپس به دلخواه تزئین کرده و با چای تازه دم کرده سرو می کنیم. نوش جان.
5
2