طرز تهیه کیک لبو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک لبو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک لبو
کیک لبو یکی از کیک های خوشمزه و بین المللی است که برای دیدن آموزش کامل و قدم به قدم آن طرفداران بسیاری را به خود جذب کرده است. طرز تهیه کیک لبو برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم کیک لبو |
|
ارد | 2 لیوان |
بالم لب | ½ فنجان |
روغن مایع | ½ فنجان |
خمیر لب | 2 لیوان |
قند | 1.5 فنجان |
پودر هل و دارچین | ½ قاشق چایخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق غذاخوری |
یک تخم مرغ | 4 عدد |
طرز تهیه کیک لبو
مرحله اول
من آماده می کنم یک کیک لبو خوشمزه در ابتدای کار لب ها را شسته و پوست آن ها را جدا می کنیم. سپس لب ها را در ظرف مناسبی قرار دهید سپس به اندازه ای آب به ظرف اضافه کنید تا روی لب ها را بپوشاند.
مرحله دوم
سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید لبوها در آب در حال جوش بمانند تا کاملا پخته و نرم شوند. حالا خمیر کیک را درست می کنیم، برای این منظور ابتدا فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم.
سطح سوم
حالا تخم مرغ ها را به همراه شکر، وانیل، پودر هل و پودر دارچین در یک کاسه نسبتا گود بریزید و با همزن برقی به مدت 5 تا 6 دقیقه خوب هم بزنید تا مخلوط تخم مرغ غلیظ، سبک و کشدار شود. .
مرحله چهارم
سپس کره مایع را به کاسه اضافه کنید و 30 ثانیه هم بزنید تا یکدست شود. حالا مواد خشک شامل آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کرده و در 2 مرحله به ظرف اضافه کنید.
مرحله پنجم
حالا با استفاده از لیسک مواد داخل کاسه را با حرکات دایره ای از یک طرف مخلوط کنید تا بافت مایه کیک یکدست شود. پس از پخته شدن لبوها را از قابلمه خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شوند.
مرحله ششم
حالا لبو را به قطعات کوچکتر برش می دهیم و داخل غذاساز می ریزیم سپس خوب هم می زنیم تا لبو تبدیل به پوره شود. سپس پوره لبو را به شیره لبو در ظرف حاوی مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شوند.
مرحله هفتم
در این مرحله فرم کیک مورد نظر را با کمی کره مایع چرب می کنیم. توجه داشته باشید که از آنجایی که کیک لبو جزو کیک میوه ای محسوب می شود و رطوبت کمی دارد، بهتر است از قالب شیفون برای پخت خوب کیک استفاده کنید.
مرحله هشتم
در این مرحله مایه کیک را داخل قالب بریزید و قالب را چند ضربه محکم روی سطح کار بزنید تا هوا و حباب های اضافی بین مایه کیک گرفته شود. حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک به مدت 1 ساعت بپزد.
مرحله نهم
بعد از 45 دقیقه یک سیخ چوبی یا خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید و بیرون بیاورید، اگر مخلوط به آن نچسبید یعنی کیک کاملا پخته شده است. سپس فرم را از فر خارج می کنیم.
مرحله دهم
حالا بگذارید کیک کاملا خنک شود سپس آن را از قالب خارج کرده و دوباره در ظرف مورد نظر قرار دهید. در آخر روی کیک را با گاناش و بریلو و ترافل های رنگی تزئین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.
5
2