آشپزی

طرز تهیه کیک مرمری با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک مرمری را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک مرمری

کیک مرمر یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که با دستور پخت های مختلف درست می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک مرمر در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک مرمر
یک تخم مرغ 3 عدد
ارد 2 لیوان
روغن مایع ⅔ لیوان
شیر نر ½ فنجان
قند 1 فنجان
وانیل ¼ قاشق چایخوری
پودر خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک مرمری

مرحله اول

برای تهیه کیک مرمری ابتدا فر را روی 175 درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم سپس میگذاریم فر کاملا گرم شود. سپس آرد را به همراه بیکینگ پودر داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ را همراه با شکر و وانیل در ظرف مناسبی بریزید سپس با همزن برقی به مدت 5-7 دقیقه بزنید تا مخلوط تخم مرغ کرمی و کشدار شود سپس کره مایع را اضافه کنید.

سطح سوم

حالا مخلوط تخم مرغ را با همزن برقی به مدت ۱ دقیقه هم بزنید تا یکدست شود سپس شیر را اضافه کنید و دوباره با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود. سپس مخلوط آرد را در 3 مرحله به تخم مرغ ها اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مایه کیک را با لیسک با حرکات دایره ای از یک طرف مخلوط می کنیم تا بافت آن یکدست شود. بعد خمیر کیک را با سرعت کم با همزن برقی حدود 20 ثانیه هم بزنید تا گلوله های آرد داخل کیک باز شوند.

مرحله پنجم

حالا مایه کیک را به 2 قسمت مساوی تقسیم می کنیم سپس به یک قسمت از مایه کیک پودر کاکائو اضافه می کنیم و دوباره با کاردک با حرکات دایره ای از یک طرف هم می زنیم تا پودر کاکائو در مایه کیک پخش شود.

مرحله ششم

در این مرحله 2 قاشق غذاخوری آرد را به قسمت دیگر خمیر کیک اضافه می کنیم و هم می زنیم تا بافت خمیر کیک یکدست شود. بعد از آن فرم مناسبی را انتخاب می کنیم سپس داخل آن را با کره سرد می مالیم و آرد می پاشیم.

مرحله هفتم

حالا قالب را برمیگردانیم تا آرد اضافی از قالب خارج شود. سپس مقداری از مایه کیک معمولی را داخل قالب می ریزیم سپس به همان مقدار کره کاکائو را روی آن می ریزیم و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مایه کیک از بین برود.

مرحله هشتم

در این مرحله به کمک سیخ چوبی مواد کیک را مخلوط می کنیم سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و کیک را به مدت 45 دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا پخته شود. بعد از این مدت کیک را تست می کنیم.

مرحله نهم

برای این کار یک سیخ چوبی یا خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید، سپس آن را بردارید، اگر مایه کیک به آن نچسبید، کیک کاملا پخته شده است. سپس قالب کیک را از فر خارج می کنیم و می گذاریم کاملا خنک شود.

مرحله دهم

سرگرمی روز رویه مرمری را از قالب جدا می کنیم سپس به اندازه و شکل دلخواه برش می دهیم. سپس برش های کیک مرمر را در ظرف مورد نظر می گذاریم و آن را با چای زعفران تازه دم کرده سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا