آشپزی

طرز تهیه کیک موز کاراملی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک موز کاراملی

کیک موز کارامل یک کیک آلمانی فوق العاده خوشمزه است که بافت نرم و سبکی دارد و برای صبحانه، دسر و یا میان وعده بسیار مناسب است.برای آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک موزی کاراملی در ادامه مطلب سایت آموزشی مفید همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
ارد 2 لیوان
شیر نر 1/2 فنجان
یک تخم مرغ 4 عدد
قند 1 فنجان
کره 1/2 فنجان
وانیل بسته بندی
پودر خمیرمایه بسته بندی
شکر کارامل 1/2 فنجان
کره 1 قاشق غذاخوری
موز 2 عدد

طرز تهیه کیک موز کاراملی

مرحله اول

ابتدا برای تهیه سس کارامل، نصف پیمانه شکر را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و از یک قابلمه غلیظ برای درست کردن کارامل استفاده کنید تا شکر نسوزد.

مرحله دوم

وقتی شکر کم کم شروع به آب شدن کرد، کاسه را تکان دهید تا شکر کاملا حل شود، تا زمانی که شکر در حال آب شدن است از قاشق برای هم زدن استفاده نکنید. زیرا ساختار کارامل صاف و یکدست نیست.

سطح سوم

وقتی همه شکر شروع به حل شدن کرد، حرارت را خیلی کم کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا یکدست و چسبناک شود.

مرحله چهارم

وقتی کارامل به رنگ و قوام دلخواه رسید، حرارت را خاموش کنید و کره را به کارامل اضافه کنید و سریع هم بزنید تا کره کاملا در سس کارامل حل شود.

نکته: بهترین رنگ برای کارامل قهوه ای طلایی است که عطر و طعم مطبوعی دارد.

مرحله پنجم

در این مرحله سس کارامل را کف ظرف پیرکس مناسبی که از قبل چرب کرده اید بریزید و دو عدد موز را برش بزنید و روی مواد بچینید و ظرف را کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد.

مرحله ششم

حالا برای تهیه کیک تخم مرغ و شکر و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط کنید و بعد از اینکه رنگ مخلوط کمی روشن شد روغن و شیر را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

مرحله هفتم

سپس در ظرفی دیگر آرد را الک کرده و بیکینگ پودر را اضافه کرده و دوباره الک کنید، حالا آرد را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با همزن حدود یک دقیقه هم بزنید تا یکدست شود.

نکته: مواد را در یک جهت هم بزنید تا کیک خوب ور بیاید و بافت بهتری پیدا کند.

مرحله هشتم

در این مرحله مواد کیک را در قالبی که حاوی مواد کارامل و موز بود بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید و اجازه دهید به مدت 35 دقیقه بپزد.

نکته: یک سیخ یا چاقو چوبی را داخل کیک بچسبانید، اگر مواد کیک به آن نچسبید کیک پخته شده است.

مرحله نهم

بعد از پختن کیک قالب را از فر خارج کرده و در ظرف مناسبی برگردانید و صبر کنید تا خنک شود سپس روی آن را با خاک پسته و چند حلقه موز تزئین کرده و سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا