آشپزی

طرز تهیه کیک موکا بدون فر با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک موکا بدون فر را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک موکا بدون فر

کیک موکا بدون فر یکی از انواع کیک های خوشمزه است که برای تهیه آن نیازی به فر نیست و تهیه آن بسیار آسان است.این کیک خوشمزه برای پذیرایی و مهمانی ها بسیار مناسب است.بافت این کیک بسیار نرم و طعم فوق العاده ای دارد. . به آموزش پخت طرز تهیه کیک موکا بدون فر کامل و مرحله به مرحله و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک مقدار مواد
یک تخم مرغ 3 عدد
ارد 1 لیوان و نیم
شیر نر 2/3 لیوان
روغن مایع نصف فنجان
قند 1 فنجان
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
پودر خمیرمایه 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
پودر قهوه فوری 1 قاشق غذاخوری
آب جوش 1/4 فنجان
مواد لازم کرم موکا مقدار مواد
شیر نر 1 فنجان
قند 4 قاشق غذاخوری
آرد نشاسته 2 قاشق مسطح
پودر قهوه فوری نصف قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک موکا بدون فر

مرحله اول

ابتدا پودر قهوه فوری را در یک فنجان کوچک بریزید و مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود سپس کنار بگذارید تا خنک شود سپس تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا گلوله نشود. خارج از

مرحله دوم

اگر همزن برقی ندارید می توانید از همزن دستی استفاده کنید فقط باید مدت بیشتری هم بزنید سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و با همزن برقی حدود 4-5 دقیقه بزنید تا مخلوط شوند. مخلوط خامه ای و الاستیک است.

سطح سوم

سپس کمی وانیل به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا عطر وانیل از بین مواد پخش شود و بوی تخم مرغ ها از بین برود، زمانی که تخم مرغ ها را با شکر و وانیل مخلوط می کنید، هر از چند گاهی همزن را خاموش کنید و با لیسک استفاده کنید. اطراف ظرف را تمیز کنید.

مرحله چهارم

دور تا دور ظرف باعث می شود همه مواد کاملا مخلوط شوند و بعد از پخت کیک بوی تخم مرغ نمی دهد حالا قهوه خنک شده را به مواد اضافه کنید سپس با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط و یکدست شوند و عطر قهوه به مشام برسد. بیرون خواهد آمد مواد کار

مرحله پنجم

سپس کره مایع را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا یکدست شود، سپس شیری که به دمای محیط رسیده است را به مخلوط مواد اضافه کنید، با همزن دستی به اندازه ای هم بزنید تا مخلوط شود تا بافت یکدست و یکدستی به دست آید. .

مرحله ششم

آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک و یکنواخت شود سپس بکینگ پودر و پودر کاکائو را به آرد اضافه کنید تا کاملا مخلوط شود سپس مخلوط آرد را سه بار الک کنید تا همه مواد خشک کاملا با هم ترکیب شوند. مخلوط کرده و له کنید.

مرحله هفتم

مخلوط آرد را کم کم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید و با همزن دستی به آرامی و در یک جهت به صورت دایره ای هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود و وقتی مایه کیک کامل شد آرد در آن گلوله ایجاد نکند. آن را کنار بگذارید.

مرحله هشتم

در مرحله بعد کف و کناره های یک قالب تفلون را با روغن مایع آغشته کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید و یکی دوبار ضربه بزنید تا هوای داخل کیک خارج شود سپس شعله را روی حرارت متوسط ​​گاز پخش کنید تا داغ شود. بودن

مرحله نهم

بعد از 10 دقیقه که شعله گچ کاملا داغ شد، در قابلمه را که با درب محکم بسته است، روی شعله گچ قرار دهید، سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید کیک با حرارت ملایم حدود 50 دقیقه بپزد تا کاملا بپزد. قهوه ای شده.جوشانده شدن

مرحله دهم

در 40 دقیقه اول درب قابلمه را باز نکنید چون پف کیک از بین می رود سپس سیخ چوبی را داخل کیک بچسبانید و بیرون بیاورید از روی حرارت بردارید.

مرحله یازدهم

در حین پختن کیک، برای تهیه سس روی کیک، مقداری شیر در ظرفی بریزید، سپس شکر را به آن اضافه کنید، مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس آرد نشاسته را به مخلوط اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.

مرحله دوازدهم

سپس پودر قهوه فوری را به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا عطر و طعم قهوه وارد مواد شود، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و با قاشق یا همزن دستی مدام هم بزنید تا غلظت مواد افزایش یابد، غلظت مواد کرم باید به غلظت مناسب برسد.

مرحله سیزدهم

وقتی مخلوط غلیظ شد و به قوام فرنی رسید، آن را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید تا کمی خنک شود، سپس کیک خوب پخته شده را از روی حرارت بردارید، به آرامی تابه را بچرخانید تا کیک کاملا از آن خارج شود. و روی قالب

مرحله چهاردهم

سپس کاغذ روغنی را به آرامی از روی کیک بردارید، سپس با سیخ چوبی سوراخ هایی روی سطح کیک ایجاد کنید، حالا کرم موکا را روی کیک بریزید، سطح آن را صاف کنید و بگذارید کرم موکا داخل کیک برود و کاملا جذب شود. .

مرحله پانزدهم

سپس طبق سلیقه خود سطح کیک را با پودر یا خلال پسته، پودر نارگیل، گردوی آسیاب شده، فندق آسیاب شده، شکلات چیپسی یا دایره های موز و توت فرنگی تزیین کنید، سپس کیک را با توجه به شکل و اندازه تزیین کنید. به دلخواه برش بزنید. سرگرمی روز کیک موکا بدون فر را در ظرف مناسبی قرار دهید و به عنوان دسری شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانی ها با چای سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا