طرز تهیه کیک موکا +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک موکا
کیک موکا یکی از انواع کیک های کافی شاپ خوشمزه و خاص است که معمولا با نوشیدنی های گرم سرو می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک موکا به این لینک مراجعه کنید. سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم کیک موکا | |
ارد | 2 لیوان و نیم |
کره | 250 گرم |
قند | 1 لیوان و نیم |
پودر کاکائو | ½ فنجان |
یک تخم مرغ | 4 عدد |
نمک | نوک یک قاشق غذاخوری |
پودر خمیرمایه | 2 قاشق چایخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
کرم رنگ | ½ فنجان |
شیر نر | ½ فنجان |
مواد لازم برای سس موکا | |
شیر نر | ⅔ فنجان |
نشاسته ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
کرم رنگ | 3 قاشق غذاخوری |
قند | ¼ فنجان |
پودر کاکائو | 1 قاشق چایخوری |
پودر قهوه | 1 قاشق چایخوری |
شیر یا شکلات تلخ | 30 گرم |
طرز تهیه کیک موکا
مرحله اول
برای تهیه کیک موکای لذیذ ابتدا کره را 30 دقیقه قبل از یخچال خارج می کنیم و سپس در آشپزخانه می گذاریم و اجازه می دهیم کره با دمای محیط سازگار شود. حالا یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله کره و شکر را در ظرفی بریزید و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا مواد پف کنند. سپس در ظرف مناسبی خامه و شیر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
سطح سوم
حالا تخم مرغ را به همراه وانیل به مخلوط کره اضافه می کنیم سپس به هم زدن ادامه می دهیم تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند. سپس در ظرفی جداگانه آرد را به همراه کاکائو و بکینگ پودر اضافه کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله مواد خشک را با هم مخلوط می کنیم سپس در صافی می گذاریم و دو بار الک می کنیم. سپس بخشی از مواد خشک و قسمتی از مخلوط شیر را به مخلوط کره اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مایه کیک یکدست شود.
مرحله پنجم
حالا فر را روی 175 درجه سانتیگراد قرار می دهیم سپس می گذاریم فر کاملا گرم شود. سپس داخل قالب مناسب را با کمی کره چرب می کنیم سپس مایه کیک را می ریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله فرم را چند بار محکم روی سطح کار می زنیم تا هوای اضافی بین مواد گرفته شود. حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کیک به مدت 40 تا 50 دقیقه در فر بماند تا کاملا پخته شود.
مرحله هفتم
در این مدت سس کیک را آماده می کنیم. برای این کار ابتدا شیر سرد را به همراه نشاسته ذرت در قابلمه مناسبی بریزید سپس هم بزنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس شکر و خامه را به مخلوط شیر اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
حالا وقتی سس کمی غلیظ شد پودر کاکائو و پودر قهوه را به آن اضافه می کنیم سپس هم می زنیم تا رنگ سس تغییر کند. سپس سس را از روی حرارت بردارید و شیر یا شکلات تلخ را اضافه کنید.
مرحله نهم
در این مرحله سس را هم می زنیم تا شکلات در آن حل شود. بعد از 40 دقیقه کیک را تست کنید اگر پخته بود از فر خارج کنید و بگذارید کاملا خنک شود سپس از قالب خارج کنید.
مرحله دهم
در آخر کیک را در ظرف مورد نظر می گذاریم و سس تند را روی کیک می ریزیم. وقتی سس روی کیک قرار گرفت، به دلخواه برش بزنید و با چای یا قهوه سرو کنید. نوش جان.