طرز تهیه کیک هل زعفران با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک هل زعفران را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک زعفرانی و هل
کیک هل زعفرانی یکی از انواع کیک های خوشمزه و معطر است که بافتی بسیار نرم و لطیف دارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه کیک هل زعفرانی به ادامه مطلب بروید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای کیک زعفرانی و هل |
|
ارد | 1.5 فنجان |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
قند | ½ فنجان |
روغن مایع | ½ فنجان |
شیر نر | ½ فنجان |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک یک قاشق غذاخوری |
زعفران آب پز غلیظ | 3 قاشق غذاخوری |
پودر هل | 1 قاشق غذاخوری |
مواد لازم سس کیک |
|
شیر نر | 1.5 فنجان |
قند | ½ فنجان |
نشاسته ذرت | 3 قاشق غذاخوری |
زعفران آب پز غلیظ | 3 قاشق غذاخوری |
پودر هل | نوک یک قاشق چای خوری |
عصاره وانیل | 3 قطره |
پودر ژلاتین | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک زعفرانی و هل
مرحله اول
برای تهیه کیک خوشمزه با زعفران و هل در ابتدای کار 30 دقیقه قبل همه مواد را از یخچال خارج کرده و اجازه دهید دمای آنها کاملا با دمای محیط هماهنگ شود. سپس فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.
مرحله دوم
حالا بگذارید فر کاملا داغ شود سپس تخم مرغ ها را به همراه شکر، وانیل، پودر هل و زعفران دم کرده در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی به مدت 5 تا 7 دقیقه خوب هم بزنید.
سطح سوم
وقتی مخلوط تخم مرغ کش آمد، هم زدن را متوقف می کنیم، سپس روغن مایع را به همراه شیر به کاسه اضافه می کنیم و با دور کم همزن برقی به مدت 30 ثانیه هم می زنیم تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله آرد را به همراه بیکینگ پودر در الک بریزید و 3 بار الک کنید سپس کم کم به ظرف اضافه کنید و با حرکات دایره ای با لیسک مخلوط کنید تا ساختار خمیر کیک کاملا یکدست شود.
مرحله پنجم
بعد از آن داخل قالب آستر شده را با روغن مایع آغشته کرده و آرد می پاشیم. حالا قالب را برمی گردانیم تا آرد اضافی از قالب خارج شود سپس خمیر را داخل قالب می ریزیم و چند ضربه به قالب روی سطح کار می زنیم.
مرحله ششم
حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید کیک به مدت 30 دقیقه در فر بماند تا کاملا بپزد. در این فاصله با ریختن شیر در قابلمه مناسبی به تهیه سس کیک می پردازیم.
مرحله هفتم
سپس نشاسته ذرت، شکر، پودر هل، زعفران پخته شده، عصاره وانیل و پودر ژلاتین را به قابلمه اضافه کرده، هم بزنید تا مواد در شیر حل شود. حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله هشتم
در این مرحله مخلوط شیر را مدام هم می زنیم تا سس به قوام فرنی برسد و بعد از آن تابه را از روی اجاق برداشته و اجازه می دهیم دمای سس کمی کاهش یابد. بعد از 30 دقیقه کیک را تست می کنیم.
مرحله نهم
برای این کار یک خلال دندان یا یک سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو کنید و آن را بردارید. اگر خمیر کیک به آن نچسبد، کیک کاملاً پخته شده است. سپس قالب را از فر در می آوریم و می گذاریم کیک خنک شود.
مرحله دهم
در این مرحله کیک را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار می دهیم. سپس سس را به طور یکنواخت روی کیک بریزید و بگذارید کیک به مدت 3 ساعت در یخچال بماند تا سس خودش را بگیرد. نوش جان.
5
1