طرز تهیه کیک پنبه ای با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک پنبه ای را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه آب نبات پنبه ای
کیک پنبه ای یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که علاوه بر بافت نرم و لطیفی که دارد با دستور العمل های ساده تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه آب نبات پنبه ای برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم کیک پنبه ای |
|
یک تخم مرغ | 4 عدد |
قند | 1 فنجان |
روغن مایع | ½ فنجان |
آب ولرم | ¼ فنجان |
آب لیموی تازه و پوست آن | 1 قطعه |
نشاسته رنگی | 1 فنجان |
ارد | 1 فنجان |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق غذاخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
نمک | نوک یک قاشق چای خوری |
سرکه | نوک یک قاشق چای خوری |
پودر دارچین و پودر قند | برای تزئین |
طرز تهیه آب نبات پنبه ای
مرحله اول
من آماده می کنم کیک نخی خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. سپس زرده ها را از سفیده ها جدا کرده و هر کدام را در 2 کاسه جداگانه بریزید.
مرحله دوم
حالا نصف مقدار شکر را با زرده به کاسه اضافه کنید و با همزن دستی به مدت 7 تا 10 دقیقه خوب هم بزنید تا کرمی و کشدار شود. سپس کره مایع را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
سطح سوم
حالا آب ولرم را اضافه کنید و کمی هم بزنید سپس پوست و آبلیمو را اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد خشک شامل آرد، نشاسته ذرت، بکینگ پودر و وانیل را در الک ریخته و 3 بار الک می کنیم.
مرحله چهارم
حالا مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کنید و با همزن به صورت دورانی هم بزنید تا بافت کیک یکدست شود و هیچ گلوله ای در آن باقی نماند. سپس سفیده ها را با سرعت کم مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
وقتی سفیده ها کف کرد نمک و سرکه را به کاسه اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. سپس بقیه شکر را به کاسه اضافه کنید و 10 دقیقه خوب هم بزنید تا پفکی و کدر شود.
مرحله ششم
توجه داشته باشید که ساختار سفیده تخم مرغ باید به گونه ای باشد که اگر ظرف را وارونه نگه دارید از ظرف خارج شود. حالا سفیده را در 3 مرحله به کاسه اضافه کنید و به آرامی تا کنید تا پف نکند.
مرحله هفتم
توصیه می شود مایه کیک را زیاد مخلوط نکنید تا بافت کیک سفت نشود. حالا قالب مورد نظرتان را با اسپری رها کن بپوشانید و مایه کیک را داخل آن بریزید سپس چند ضربه روی سطح کار بزنید.
مرحله هشتم
حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید کیک به مدت 50 دقیقه در فر بماند تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود. بعد از این مدت یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در وسط کیک فرو کنید و آن را بردارید.
مرحله نهم
زمانی که مایه کیک به خلال دندون یا سیخ چوبی نچسبید کیک کاملا پخته شد سپس قالب را از فر خارج کرده و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا کیک کاملا خنک شود.
مرحله دهم
بعد از این مدت لبه های کیک را از قالب جدا می کنیم و از قالب خارج می کنیم سپس در ظرف مورد نظر می گذاریم و با کمی پودر قند و پودر دارچین تزئین می کنیم و با چای سرو می کنیم. نوش جان.
5
2