طرز تهیه کیک کافی شاپی آلمانی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک کافه آلمانی
کیک کافی شاپ آلمانی یکی از کیک های خوشمزه و لذیذ آلمانی است که طعم آن فوق العاده و بافت آن سبک و لطیف است.این کیک خوشمزه با روش های مختلف بسیار راحت تهیه می شود و برای سرو بسیار مناسب و شیک و پر طرفدار می باشد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کیک کافه آلمانی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای خمیر | |
ارد | 250 گرم |
خمیر مخمر | 5 گرم |
قند | 35 گرم |
وانیل | کافی |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
شیر ولرم | نصف فنجان |
کره | 50 گرم |
مواد لازم برای روی کیک | |
کره | 100 گرم |
قند | 70 گرم |
وانیل | کافی |
عسل | 1 قاشق غذاخوری |
کرم رنگ | 3 قاشق غذاخوری |
دانههای بادام | 150 گرم |
مواد پرکننده | |
پودینگ | 1 بسته |
شیر نر | 2 لیوان |
قند | 80 گرم |
کره | 80 گرم |
کرم رنگ | 200 گرم |
پودر ژلاتین | 1 قاشق غذاخوری |
اب | 1/3 فنجان |
طرز تهیه کیک کافه آلمانی
مرحله اول
برای تهیه کیک کافه آلمانی ابتدا خمیر را آماده می کنیم، برای این منظور آرد را الک می کنیم تا یکدست و یکدست شود، سپس آرد را در ظرفی ریخته و خمیر مایه را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مخلوط شود. کمی شکر روی مواد گذاشته و هم بزنید و با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم
سپس وانیل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل پخش شود سپس تخم مرغ را روی مواد ریخته و مخلوط کنید تا گلوله شود و با آرد مخلوط شود سپس مقداری شیر گرم روی مواد بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
سطح سوم
سپس مقداری کره که به دمای محیط رسیده و کمی نرم شده به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید سپس خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا بافت یکدست و یکدست و نرم شود به دست نچسبد.
مرحله چهارم
سپس خمیر را در ظرفی بریزید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید و در دمای محیط قرار دهید و یک ساعت استراحت دهید و ور بیاید و حجمش زیاد شود و در این فاصله مواد میانی کیک را آماده کنید و درست کنید.
مرحله پنجم
برای مواد متوسط، کره را که به دمای محیط رسیده در ظرفی ریخته و شکر را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس کمی وانیل به مخلوط اضافه کنید و مخلوط کنید تا عطر وانیل پخش شود، سپس کمی عسل به آن اضافه کنید. مواد را بریزید
مرحله ششم
در مرحله بعد عسل را با همزن میزنیم تا یکدست شود و سپس خامه را روی مواد میریزیم و هم میزنیم تا کاملا یکدست شود سپس شله بادام را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم و با هم مخلوط میکنیم سپس کاسه مواد را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و هم میزنیم.
مرحله هفتم
مخلوط را به مدت 2 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا شل و نرم شود سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید سپس خمیر ور آمده را با دست خوب ورز دهید و هم بزنید تا نرم و یکدست شود.
مرحله هشتم
سپس قالب حلقه ای را با روغن چرب کنید و کف آن را کاغذ پخت قرار دهید، سپس خمیر را در قالب قرار دهید و سطح آن را با وردنه کوچک صاف کنید، سپس مواد میانی را روی آن بریزید و با کفگیر سطح مواد را صاف کنید. انجام دادن.
مرحله نهم
سپس قالب را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای آن را روی 170 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید کیک به مدت 50 دقیقه بپزد تا طلایی شود و در این مدت مایه کیک را آماده کنید.
مرحله دهم
برای تهیه فیلینگ، یک بسته پودینگ را در ظرفی بریزید و سپس ۲ پیمانه شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود، شیر را روی مواد ریخته و با هم مخلوط کنید، سپس مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله یازدهم
سپس مخلوط را مدام هم می زنیم تا به حالت فرنی در بیاید و بعد از اینکه مخلوط به غلظت مناسب رسید آن را از روی حرارت بردارید و کمی روغن به آن اضافه کنید و هم بزنید تا روغن با آب و مواد مخلوط شود سپس مخلوط را کنار بگذارید. . برای خنک شدن
مرحله دوازدهم
سپس مخلوط را در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود، مقداری از خامه صبحانه را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد و لکه های تیغه های همزن روی آن باقی بماند و اگر کاسه را برگردانید، خامه گسترش نخواهد یافت.
مرحله سیزدهم
سپس مقداری پودر ژلاتین را در یک فنجان ریخته و به آن آب اضافه می کنیم و هم می زنیم و زیر حرارت غیرمستقیم نگه می داریم تا پودر ژلاتین در آب حل شود و بافت آن شفاف می شود سپس مخلوط را مدتی کنار می گذاریم تا خنک شود.
مرحله چهاردهم
بعد از سرد شدن ژلاتین به خامه اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند سپس پودینگ خوب سرد شده را از یخچال خارج میکنیم و روی خامه میریزیم و هم میزنیم تا مخلوط و یکدست شوند. بافت و فیلتر تشکیل می شود.
مرحله پانزدهم
سپس با یک برش افقی کیک را از وسط نصف کنید و سپس مواد ژلاتین وسط را روی لایه اول کیک بریزید و پهن کنید و وسط آن را صاف کنید سپس لایه روی کیک را به 8 قسمت مساوی و مثلثی تقسیم کرده و قرار دهید. روی لایه میانی ژلاتینی
مرحله شانزدهم
سپس کیک را در یخچال قرار دهید و 2 تا 3 ساعت بگذارید بماند و طعم خامه کاملاً به خورد کیک برود، سپس کیک را از یخچال خارج کرده و روی آن را پودر یا خلال پسته یا خلال بریزید. به سلیقه شما با بادام تزئین کنید.