طرز تهیه کیک کماج +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک کامای
کیک کامای یکی از کیک های خوش طعم و لذیذ است که با روش های مختلف بسیار راحت و سریع تهیه می شود.این کیک به عنوان یک دسر شیک و خوشمزه برای پذیرایی و مهمانی ها بسیار مناسب است و بافتی سبک و لطیف دارد. برای آشنایی کامل و قدم به قدم طرز تهیه کیک کماج با وبسایت آموزشی تیف چی همراه باشید.
مواد لازم برای کیک کامایی | |
ارد | 2 لیوان |
یک تخم مرغ بزرگ | 3 عدد |
پودر خمیرمایه | 2 قاشق چایخوری |
پودر هل | نصف قاشق چایخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
آب خرما | 2/3 فنجان |
شیر گرم | نصف فنجان |
گل سرخ | 1/4 فنجان |
روغن مایع | نصف فنجان |
خرما، بدون هسته، پوست کنده و خرد شده | نصف فنجان |
کشمش | 2/3 فنجان |
گردو آسیاب شده | به مقدار مورد نظر |
طرز تهیه کیک کامای
مرحله 1: مواد خشک را با هم ترکیب کنید
برای تهیه کیک کامایی ابتدا آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس بکینگ پودر و پودر هل را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و دوباره مخلوط آنها را الک کنید تا بافت آرد یکدست شود. و سپس در ظرفی بریزید و کنار بگذارید.
مرحله 2: تخم مرغ ها را با هم مخلوط کرده و وانیل را اضافه کنید
سپس تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید و با همزن برقی حدود 5 دقیقه بزنید تا یکدست و یکدست شود و غلظت آن ها حجیم و رنگ روشن شود سپس وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
مرحله 3: آب میوه را اضافه کنید و تخم مرغ را خوشبو کنید
وقتی عطر وانیل در مواد پخش شد، همزن برقی را خاموش کنید و اطراف کاسه را با لیسک تمیز کنید تا بوی تخم مرغ گرفته شود، سپس کمی آب خرما به مخلوط اضافه کنید و دو تا دیگر با همزن برقی مخلوط کنید. دقایق..
نکته: از آبمیوه مورد نظر استفاده کنید
به جای شیره خرما می توانید از شیره انگور یا سه شیره استفاده کنید، اما شیرینی شیره انگور کمتر از شیره خرما است و اگر می خواهید شیرینی شیرینی داشته باشد، مقدار بیشتری شیره انگور یا شیره خرما اضافه کنید.
مرحله 4: شیر گرم و گلاب را اضافه کنید
سپس مقدار شیر ولرم را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط و یکدست شوند سپس با توجه به ذائقه و ذائقه خود کمی گلاب به مخلوط اضافه کنید و در حدی هم بزنید که مخلوط شود تا عطر گلاب احساس شود. . مخلوط مواد را پخش کنید.
مرحله 5: کره مایع و خرما را اضافه کنید
سپس کره مایع را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید تا بافت مخلوط یکنواخت شود، سپس مقداری خرما را پوست کنده و از وسط نصف کرده و دانه ها را جدا کنید، سپس خرماها را با چاقوی تیز برش داده و به مخلوط اضافه کنید. .
مرحله ششم: آرد را با مواد کیک مخلوط کنید
در مرحله بعد با لیسک مخلوط کنید تا خرماها کاملاً یکنواخت در مخلوط پخش شوند سپس مخلوط آرد را در چند مرحله کم کم اضافه کنید و با همزن یا همزن دستی به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست شود و بافت یکنواختی به دست آید. . بودن
مرحله 7: کشمش و گردو را اضافه کنید
سپس طبق ذائقه خود در این مرحله می توانید مقداری خرمای درشت خرد شده را به مخلوط مواد اضافه کرده و مخلوط کنید سپس مقداری کشمش و مقداری گردوی آسیاب شده را در ظرفی بریزید.
مرحله هشتم: کشمش و گردو را با آرد ترکیب کنید
سپس روی کشمش ها و گردوهایی که به اندازه کشمش برش خورده اند مقداری آرد بپاشید و خوب مخلوط کنید تا سطح کشمش و گردو با آرد آغشته شود، این کار باعث می شود بعد از مخلوط شدن در خمیر جا بیفتند. عناصر.
مرحله 9: آماده سازی قالب و افزودن فراستینگ
سپس کشمش و گردو را به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند سپس کف قالب 25 سانتی را با آرد کنجد یا روغن جدا کننده کاملا چرب کنید تا بعد از پخت کیک به قالب نچسبد. آسان .بیرون
مرحله 10: آماده سازی نهایی قالب و ریختن مخلوط
اگر آرد یا روغن کنجد برای جداسازی وجود نداشت می توانید از کره یا روغن سفت استفاده کنید و قالب را چرب کنید و سپس مقداری آرد در قالب بپاشید و خمیر را داخل قالب بریزید و هوا دهید و روی آن را بپوشانید و با لیسک صاف کنید.
نکته: راه هایی برای بهبود بافت کیک
برای هوا دادن به مخلوط یا از بین بردن حباب های داخل مایه کیک، می توانید یک یا دو بار روی سطح کار به آرامی ضربه بزنید یا با خلال دندان خمیر کیک را بلغزانید تا حباب های خمیر کیک از بین برود و بافت آن بهتر شود.
مرحله یازدهم: کیک را در فر قرار دهید
سپس قالب را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید کیک حدود 40 تا 50 دقیقه در فر بپزد تا سطح آن کمی طلایی شود. زمان پخت بستگی به دمای فر دارد.
مرحله 12: بررسی کنید که کیک پخته شده باشد
مواظب باشید 30 دقیقه اول در فر را باز نکنید تا پفک خراب نشود سپس سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید و کار تمام است.
مرحله 13: کیک را از فر و قالب خارج کنید
سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کیک خنک شود، سپس با یک چاقوی تیز لبه های کیک را از قالب جدا کنید و قالب را به آرامی بچرخانید تا کیک کاملا از قالب خارج شود. ظاهر و شکل آن آسیب دیده است
مرحله چهاردهم: سطح کیک را تزئین کنید
سپس مقداری شیره خرما را داخل قیف بریزید و به صورت خطوط نازک روی سطح کیک بریزید و روی آن را تزئین کنید سپس به سلیقه خود می توانید روی کیک را با مقداری بادام کوبیده و پودر صورتی یا پودر پسته تزیین کنید. گردو آسیاب شده
مرحله 15: برش و سرو کیک
تزیین کیک کاملاً خوشمزه است و می توانید از هر نوع مغزی استفاده کنید سپس کیک کامایی را به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و چند برش از آن را در ظرف مناسبی بریزید و سپس این کیک خوشمزه و مقوی را با چای سرو کنید. .