آشپزی

طرز تهیه کیک گردو زعفرانی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک زعفرانی گردویی

کیک گردوی زعفرانی یکی از کیک های خوشمزه و بین المللی است که طعم و بافت منحصر به فردی دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک گردویی زعفرانی در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم کیک زعفرانی گردویی
کره 200 گرم
قند 200 گرم
یک تخم مرغ 3 عدد
زعفران آب پز 2 قاشق غذاخوری
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
ارد 200 گرم
شیر نر 6 قاشق غذاخوری
گردو 10 عدد
وانیل نوک یک قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک زعفرانی گردویی

مرحله اول

برای تهیه کیک زعفرانی و گردویی لذیذ، کره را 30 دقیقه قبل از یخچال خارج کرده و اجازه دهید به دمای محیط برسد. سپس فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم.

مرحله دوم

حالا اجازه دهید فر کاملا گرم شود سپس در ظرف مناسبی کره نرم شده را به همراه شکر و وانیل بریزید و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه خوب هم بزنید تا مخلوط کره کرمی و کرمی شود.

سطح سوم

سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به کاسه اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام به مدت 1 دقیقه خوب هم بزنید تا تخم مرغ ها خوب ترکیب شوند. مطمئن شوید که کاسه را چندین بار در فاصله بین عملیات بردارید.

مرحله چهارم

حالا زعفران پخته شده را به کاسه اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید. سپس آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کرده و به همراه گردو به کاسه اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.

مرحله پنجم

وقتی بافت مایه کیک یکنواخت شد شیر را به کاسه اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود. سپس قالب مورد نظر را با کمی کره سرد چرب کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید.

مرحله ششم

حالا روی کیک را کاملا صاف و یکدست با کمک کاردک درست کنید سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید تا کیک به مدت 40 تا 50 دقیقه در فر بماند و کاملا پخته شود. بعد از این مدت سعی می کنیم کیک را بپزیم.

مرحله هفتم

برای این کار یک خلال دندان یا یک سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو کنید و آن را بردارید. اگر مایه کیک به آن نچسبید، کیک کاملا پخته شده است، قالب را از فر خارج کنید تا پخته شود. کیک کاملا خنک می شود نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا