آشپزی

طرز تهیه یخمک هندوانه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه بستنی هندوانه ای

لعاب هندوانه یکی از دسرهای خوشمزه ایرانی که می توانید به راحتی در خانه درست کنید تا آموزش کامل و قدم به قدم طرز تهیه یخ هندوانه در خانه را مشاهده کنید در ادامه مطلب چه فایده ای دارد؟ همراه باشید

مواد لازم لعاب هندوانه
هندوانه 1 عدد کوچک
قند 2 قاشق غذاخوری
نعناع 4 پر
آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه بستنی هندوانه

مرحله اول

ابتدا هسته هندوانه را با قاشق جدا کرده سپس به قطعات کوچک برش دهید و در مخلوط کن بریزید. سپس شکر، آبلیمو و نعناع را به هندوانه اضافه می کنیم و چند بار هم می زنیم تا مواد یکدست شود.

مرحله دوم

اگر مخلوط کن ندارید می توانید هندوانه را روی رنده ریز رنده کنید سپس آن را ریز خرد کنید و به همراه آبلیمو و شکر به هندوانه اضافه کنید سپس با همزن یا قاشق خوب هم بزنید تا یکدست شود. صاف.

سطح سوم

پس از آماده شدن فراستینگ، اگر قالب فراستینگ دارید، آن را داخل قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا یخ بزند. اگر سینی یخ ندارید، یک تکه پلاستیک فریزر را روی یک سطح صاف پهن کنید، سپس با قاشق داغ، شکاف های طولی در آن ایجاد کنید.

مرحله چهارم

حالا می توانید از هر برشی به عنوان قالب یخ استفاده کنید. داخل هر ورقه پلاستیکی کمی فراستینگ میریزیم و با نخ میبندیم سپس به مدت 2 ساعت در فریزر قرار میدهیم تا کاملا یخ بزند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا