آشپزی

طرز تهیه یخنی مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه بستنی مرغ

بستنی مرغ یکی از غذاهای سنتی و لذیذ خراسان است که با دستور پخت های مختلفی تهیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه بستنی مرغ با ادامه مطلب همراه باشید سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای 2 نفر
سینه یا ران مرغ 300 گرم
پیاز 1 قطعه
سیر 3 قرص
نمک، فلفل، پاپریکا و ادویه کاری کافی
زعفران آب پز ½ فنجان
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه بستنی مرغ

مرحله اول

برای تهیه بستنی مرغ ساده ابتدا سیر و پیاز را پوست بگیرید سپس بشویید و ریز خرد کنید. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس کمی روغن مایع می ریزیم.

مرحله دوم

حالا پیاز را به تابه اضافه کنید، سپس تفت دهید تا پیاز سبک و شفاف شود. بعد سیر را به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر سیر گرفته شود و سپس زعفران دم کرده را اضافه می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و ادویه کاری را به تابه اضافه کنید، سپس کمی تفت دهید تا بوی خامی ادویه ها از بین برود. سپس تکه های مرغ را در تابه می گذاریم سپس دو طرف آن را کاملا سرخ می کنیم.

مرحله چهارم

حالا اگر از سینه مرغ برای بستنی استفاده کردیم ۱ لیوان آب و اگر از پای مرغ استفاده کردیم ۲ لیوان آب اضافه کنید. سپس درب قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم خورش مرغ به مدت ۱ ساعت بپزد.

مرحله پنجم

در نهایت بعد از این مدت اجاق گاز را خاموش می کنیم سپس ظرف مناسبی را انتخاب کرده و مرغ منجمد را در ظرف مورد نظر می گذاریم. در آخر خورش مرغ را با زرشک پلو و سیب زمینی سرخ شده سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا