طریقه مصرف آووکادو + بهترین روش برای مصرف آووکادو را در سی ثانیه بیاموزید
طریقه مصرف آووکادو
طریقه مصرف آووکادو + بهترین روش برای مصرف آووکادو را در سی ثانیه بیاموزید همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
آووکادو میوهای خوشمزه و مغذی با طعمی ملایم و بافتی خامهای است که میتوان آن را به روشهای مختلفی مصرف کرد.
خام: به صورت ساده: آووکادو را به دو نیم کنید، هسته آن را خارج کنید و با قاشق، گوشت آن را میل کنید. میتوانید کمی نمک، فلفل و آبلیمو به آن اضافه کنید.
در سالاد: آووکادو را به قطعات کوچک خرد کنید و به سالاد دلخواه خود اضافه کنید.
در ساندویچ: آووکادو را له کنید و به عنوان سس در ساندویچ خود استفاده کنید.
در اسموتی: آووکادو را به همراه سایر میوهها و سبزیجات در اسموتی خود بریزید.
پخته: در املت: آووکادو را به قطعات کوچک خرد کنید و به املت خود اضافه کنید.
در سوپ: آووکادو را له کنید و به سوپ دلخواه خود اضافه کنید.
در نان تست: آووکادو را له کنید و روی نان تست بمالید.
در سرخ کردنی: آووکادو را به قطعات ضخیم برش بزنید و در روغن سرخ کنید.
چند روش دیگر: گواکامولی: آووکادو را له کنید و با گوجه فرنگی، پیاز، فلفل و ادویهجات مخلوط کنید.
سس آووکادو: آووکادو را له کنید و با ماست، آبلیمو، سیر و ادویهجات مخلوط کنید.
ماسک مو: آووکادو را له کنید و به موهای خود بزنید.
نکاتی برای انتخاب و نگهداری آووکادو: آووکادوی رسیده باید کمی نرم باشد، اما نه له شده.
آووکادوی نرسیده را میتوانید در کیسه کاغذی در دمای اتاق نگهداری کنید تا برسد.
آووکادوی رسیده را میتوانید در یخچال نگهداری کنید تا دوام بیشتری داشته باشد.