سبک زندگی

فلافل در رژیم کتوژنیک و تاثیر استفاده از فلافل در رژیم کتوژنیک چیست

خرید فالوور از سایت اینبو

فلافل در رژیم کتوژنیک

فلافل در رژیم کتوژنیک ؛ تاثیر استفاده از فلافل در رژیم کتوژنیک چیست همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.َ

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیمaاری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

فلافل در رژیم کتوژنیک

در رژیم غذایی کتوژنیک مصرف یکسری از غذاها و میوه‌ها غیر مجازه.

منظور از خوراکی‌های غیر مجاز، اونهایی هستن که درصد کربوهیدراتشون بالاس

حبوبات هم جزو این مواد غذایی هستند و مصرف نخود در این رژیم مناسب نیست.

بنابراین خوراکی هایی که با نخود تهیه می شوند مانند فلافل نیز مجاز نیستند.

آشنایی با دیگر خواص فلافل

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص فلافل آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با فلافل

فلافل در ایران منسوب به آبادان است. در حالی که این غذای نخود دار خوشمزه، اصلیت لبنانی دارد.

فَلافِل یا فِلافِل خوراکی است ویژه کشورهای عربی و آن گِرده‌هایی از نخود یا باقلای خیس خورده و کوبیده شده‌است

که در روغن سرخ می‌شود و با نان و چاشنی‌های تند صرف می‌شود. در یمن به فلافل باجیه گفته می‌شود.

در مصر و سودان با باقلا تهیه می‌شود و طعمیه نام دارد.

مواد تشکیل‌دهنده این غذا، شامل نخود به همراه ادویه‌های خاص است

که با هم ترکیب شده و به صورت توپک‌های در می‌آیند و در نهایت در روغن برشته می‌شوند.

فلافل یک غذای خیابانی محبوبِ خاورمیانه‌ای است که عموما از دست فروشان

یا اغذیه‌فروشی‌های کوچک در کشورهایی مانند مصر، سوریه، لبنان، ترکیه و ایران به فروش می‌رسد.

فلافل همچنین یک غذای گیاهی نیز محسوب می‌شود. در بسیاری از کشورهای خاورمیانه‌ای

فلافل را با نان پیتا همراه با ترشی، سس تند، و سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی، خیار و کاهو سرو می‌کنند.

گاهی نیز به صورت فینگر فود در کنار مزه‌هایی مانند حمص و تبوله سرو می‌شود.

واحد فلافل قرص می باشد.

فلافل، توپک یا دونات سرخ کرده است که از نخود یا باقلای چرخ کرده – یا هردوی آن‌ها- تهیه می‌شود.

فلافل را می‌توان به تنهایی خورد یا این‌که با ساندویچ ترکیب کرد. فلافل معمولا با نان پیتا که مانند یک پاکت است خورده می‌شود

و یا این‌که آن را در نان نازکی به نام نان تابون می‌پیچند. فلافل را با سالاد، شور سبزیجات،

سس تند یا سس‌هایی که پایه ارده دارند می‌خورند. فلافل به عنوان میان وعده یا مزه ( پیش‌غذا) نیز مصرف می‌شود.

ادویه فلافل و خواص

پودر انبه: یکی از اصلی ترین ترکیبات این ادویه است. پودر انبه هضم کننده غذا بوده

و درمان خونریزی های داخلی بدن است. همچنین یک آنتی اکسیدان قوی است.

پودر فلفل سیاه: یکی دیگر از ترکیبات ادویه فلافل، پودر فلفل سیاه است.

در اصل نام فلافل به دلیل تندی فلفلی که دارد به آن داده شده است.

فلفل سیاه علاوه بر اینکه آنتی اکسیدان قوی است، خواص ضد سرطانی نیز دارد.

پودر زیره سیاه : پودر زیره سیاه خواص ضد نفخ دارد،

به همین دلیل یکی از مواد اصلی تشکیل دهنده ادویه مخصوص فلافل نخود است.

البته زیره سیاه موجب افزایش اشتها نیز می شود.

پودر زردچوبه: همان طور که می دانید زردچوبه یک رنگ دهنده غذا بوده که محبوب ایرانیان است.

زردچوبه خاصیت ضد سرطانی داشته، ضدالتهاب بوده و موجب تقویت قلب می شود.

پودر زنجبیل: این ادویه بسیار گرمی بوده و برطرف کننده مشکلات معده است.

پودر سیر: این پودر علاوه بر اینکه طعم خاصی به فلافل شما می دهد

سیستم ایمنی بدن را بالا برده و تنظیم کننده فشار خون است.

پودر پیاز: این پودر تنظیم کننده قند خون بوده و خاصیت آنتی اکسیدانی دارد.

پودر جعفری خشک: این پودر مکمل پودر زیره سیاه است.

پودر زیره سیاه اشتها را افزایش می دهد در حالی که پودر جعفری

برای افرادی که دیابت دارند مناسب بوده و در کاهش وزن مؤثر است.

بکینگ پودر: از بکینگ پودر جهت تردی و پف در فلافل استفاده می شود.

خواص فلافل برای کودکان

منگنز از سلامت ریه و دستگاه تنفسی محافظت می‌کند و در فلافل یافت می‌شود.

فلافل، میان وعده خوبی برای کودکان نیز هست. بنابراین از میان وعده خود لذت ببرید و با تمام مشکلات تنفسی خداحافظی کنید

خوردن فلافل در کودکان باعث استحکام استخوان انها می شود.

فلافل غذایی سیر کننده است و کودک با خوردن ان دنبال تنقلات مضر مانند چیپس و پفک نمی رود.

خواص فلافل برای بدنسازی

غذای عضلات پروتئین است و هر غذایی که پروتئین وارد بدن کند برای بدنسازی مفید است.

کسانی که ورزش‌های سنگین مانند بدنسازی انجام می دهند نیاز به مواد ضروری مانند پروتئین دارند.

فلافل منبع مناسبی از پروتئین بوده و تجزیه کربوهیدرات های پیچیده آن باعث ایجاد انرژی در بدنسازان می‌شود.

خواص فلافل در بارداری و شیردهی

در مورد خواص فلافل در بارداری باید به این نکته توجه کنید که فلافل در چه روغنی سرخ می شود

اگر روغن خوب باشد مشکلی ندارد و اگر روغن سوخته باشد فلافل برای زنان باردار مفید نیست.

در دوران شیردهی هم باید توجه داشته باشید که فلافل باعث تقویت شیر مادر می شود ولی مصرف زیاد ممکن باعث نفخ شود.

خواص فلافل در لاغری

تحقیقات نشان داده که هم فیبر و هم پروتئین باعث کاهش تولید هورمون های گرسنگی

مانند گرلین می شوند و با جلوگیری از پرخوری باعث لاغری و کاهش وزن خواهند شد.

طرز تهیه فلافل

نخود خیس خورده – ۴۲۵ گرم

سیر تازه – ۴ حبه

پیاز خرد شده – ۱/۲ فنجان

جعفری خرد شده – ۲ قاشق غذا خوری

روغن زیتون – ۱ قاشق غذا خوری

آرد – ۳ قاشق غذا خوری

بیکینگ پودر – ۱ قاشق چای خوری

آب لیمو ترش تازه – ۲ قاشق چای خوری

پودر زیره – ۱ قاشق چای خوری

پودر تخم گشنیز – ۱ قاشق چای خوری

نمک و فلفل سیاه – به مقدار دلخواه

فر را تا ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید و یک ورقه پخت را با روغن چرب کنید.

نخود، سیر، پیاز، جعفری، روغن زیتون، آرد، بیکینگ پودر، آب لیمو ترش، زیره، گشنیز،

نمک و فلفل را در یک غذاساز بریزید و به مدت ۱ دقیقه خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

از مواد گلوله های کوچک بردارید و بر روی ورقه ی پخت بگذارید.

فلافل ها را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر بپزید، سپس آن ها را برگردانید و به مدت ۱۰ دقیقه ی دیگر بپزید تا طلایی و ترد شوند

طرز تهیه فلافل با سیب زمینی

نخود خیس خورده ۲ پیمانه

سیب زمینی ۲ عدد کوچک

پیاز ۱ عدد

سیر ۳ حبه

پودر تخم گشنیز ۱ ق چای خوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل قرمز، پاپریکا به مقدار لازم

ابتدا برای تهیه فلافل با سیب زمینی باید نخود را برای ۴۸ ساعت حداقل خیس کنید

تا راحت تر پخته و نفخ آن گرفته و نرم شود. در این ۲ روز باید آب نخود را عوض کنید. نخود را آبکش کنید.

سپس چرخ یا میکس کنید می توانید از چرخ گوشت یا غذاساز یا ۱۲۳ استفاده کنید.

پیاز و سیب زمینی را پوست بگیرید و بشورید. می توانید رنده ریز بزنید

و یا به همراه نخود از چرخ گوشت یا غذاساز استفاده کنید تا خوب له و پوره شود

و در انتها سیر پوست کنده و له شده را به مواد فلافل استفاده کنید

و در انتها نوبت افزودن ادویه ها و نمک را اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید تا یکدست شود.

داخل یک تابه گود روغن ریخته تا کاملا داغ شود. بهتر است

مقدار روغن را کمی بیشتر بگیرید تا فلافل ها داخل روغن شناور باشند.

از مواد فلافل با دست یا با کمک فلافل زن بردارید و به آن شکل دهید

تا شبیه توپ شود و داخل روغن داغ قرار دهید و صبر کنید با حرارت متوسط سرخ شود.

در ادامه همه مواد فلافل با سیب زمینی را سرخ کنید و در انتها روی دستمال روغن گیر قرار دهید

و داخل دیس سرو کشیده و با گوجه و خیارشور و نان باگت سرو کنید. نوش جان

فلافل برای اسپرم

در طب سنتی نخود را برای افزایش میزان اسپرم و درمان ناباروری در مردان استفاده می کردند.

از خواص نخود که در طب سنتی به آن زیاد اشاره شده است، افزایش نیروی جنسی و تولید اسپرم در مردان است.

اگر تعداد اسپرمها کم است و مشکل نازایی و حتی آزواسپرمی دارید

یا اینکه حرکت اسپرم خیلی ضعیف و کند است هفته‌ای سه روز نخودآب با پیاز فراوان میل کنید؛

فلافل که از نخود تهیه شده است هم یک غذای مناسب برای مردان است به شرطی که در روغن سالم سرخ شود.

فلافل در رژیم کتوژنیک

در رژیم غذایی کتوژنیک مصرف یکسری از غذاها و میوه‌ها غیر مجازه.

منظور از خوراکی‌های غیر مجاز، اونهایی هستن که درصد کربوهیدراتشون بالاس

حبوبات هم جزو این مواد غذایی هستند و مصرف نخود در این رژیم مناسب نیست.

بنابراین خوراکی هایی که با نخود تهیه می شوند مانند فلافل نیز مجاز نیستند.

فلافل و دیابت

این غذا به سبب نشاسته و روغن زیاد برای افراد دیابتی محدودیت مصرف دارد،

البته نخود به دلیل داشتن پروتئین، روی، فولات، منیزیم، فسفر، پتاسیم

و کلسیم تا حدودی می تواند موجب افزایش ارزش تغذیه ای فلافل شود.

خوب است بدانید در ۱۰۰ گرم فلافل حدود ۳۵۰ کالری انرژی نهفته است

و به ازای مصرف هر کف دست نان با آن ۸۰ کالری دیگر نیز به انرژی آن افزوده خواهد شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا