سبک زندگی

فوت‌وفن تهیه دلمه برگ مو / ترکیب سبزی دلمه برگ مو؛ برای نرم و ترد شدن برگ‌های مو چه کنیم؟

خرید فالوور از سایت اینبو

حالا که فصل برگ کوسا است، این بهترین فرصت برای تهیه دال برگ کوسا است.

به گزارش ایرنا، پس تا ترد و تازه شدن برگ ها شروع به کار کنید.

مواد لازم برای ساخت ورق مو

برگ مو: به مقدار لازم

گوشت چرخ کرده: 300 گرم

برنج: یک فنجان

سبزیجات دلمه (گشنیز، جعفری، نعنا و ترخون): 300 گرم

پیاز: دو عدد

بلال: یک فنجان

نمک: به میزان لازم

مواد لازم برای چاشنی دمنوش:

آب: یک لیوان

سرکه: نصف پیمانه

شکر: یک غذاخور

نمک: به مقدار کم

طرز تهیه و طرز تهیه برگ مو

1. لپه و برنج را جداگانه خیس کنید و نیم جوش بزنید.

2. تابه ای را روی اجاق بگذارید و داخل آن روغن بریزید تا داغ شود. سپس پیاز و مقداری زردچوبه را به روغن اضافه کرده و تفت دهید.

3. وقتی پیاز طلایی شد گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

4. برنج و لپه نیم پز را به گوشت تفت داده اضافه کنید و مخلوط کنید. در نهایت سبزی ها را اضافه کرده و سرخ می کنیم. پس از پاشیدن مقداری نمک روی مواد، آنها را از روی حرارت بردارید.

5. مواد را داخل برگ ها به شکل برگ بپیچید. اگر برگ هایی که استفاده می کنید تازه هستند باید دو تا سه دقیقه در آب جوش بجوشانید تا نرم شوند و نشکنند.

6. سپس برش ها را به شکل سفت پشت قابلمه گذاشته و روی آن ها را با چاشنی بپوشانید.

7. در قابلمه را ببندید تا کوفته ها روی حرارت ملایم و بخار طعم دار بپزند.

8. برای مزه دار کردن دمنوش از سرکه یا آبلیمو، آب، نمک و شکر استفاده کنید و به اندازه دلخواه استفاده کنید.

9. مراقب باشید هنگام خیس کردن برش ها سرکه اضافه نکنید.

از چه چاشنی استفاده کنیم؟

معروف ترین ادویه برای دلمه مو «سکنجبین» است. می توانید در این چاشنی از شکر نیز استفاده کنید تا اسیدیته صدف ها نرم شود. اگر می خواهید دلمه شما شیرین تر شود، می توانید 1 قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید.

یا اگر می خواهید طعم دلمه شما ترش تر باشد، می توانید مقدار سرکه را بیشتر قضاوت کنید تا دلمه ترش تر داشته باشید. البته رب انار، رب آلو، آبغوره و آبلیمو از دیگر ادویه های مورد استفاده در شهرهای مختلف هستند.

برای نرم و ترد شدن برگ های مو چه باید کرد؟

اگر می‌خواهید برگ‌های انگور بعد از آماده شدن پوست، ترد و نرم شوند، آن‌ها را در ظرف مخصوص مایکروویو قرار دهید. مایکروفر را روشن کنید و پنیر دلمه را به مدت 1 الی 2 دقیقه در آن قرار دهید، سپس پنیر را به همین ترتیب سرو کنید.

اگر مایکروویو ندارید، می توانید از فر یا حتی توستر استفاده کنید. علاوه بر این که هنگام خوردن آن احساس بهتری به شما می دهد، ترد آن به خوشمزه تر شدن آن نیز کمک می کند.

ترکیب سبزی های پر مو چیست؟

برخی افراد فقط از جعفری یا ترکیبی از جعفری خرد شده و پیازچه برای تهیه دلمه خانگی استفاده می کنند. اما در اکثر شهرها از سبزی معطر کوهی و همچنین جعفری، پیازچه، مرزه، شوید، ترخون و پیازچه خرد شده برای ترکیب سبزی خوش طعم و مونتاژ شده استفاده می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا