فوت و فن آبگوشت بوقلمون در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن آبگوشت بوقلمونو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر و تکنیک آبگوشت ترکیه
هنر و تکنیک آبگوشت ترکیه و راز تهیه آبگوشت خوشمزه بوقلمون خانه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
گوشت بوقلمون به عنوان یک نوع گوشت دارای خواص مفید و مغذی است که در تهیه انواع غذاها از آن استفاده می شود. این گوشت به دلیل طعم شگفت انگیزش مورد علاقه بسیاری از افراد قرار گرفته است و با رعایت تکنیک های صحیح می توانید ته چین خوشمزه بوقلمون را در خانه تهیه کنید. در این فرآیند توجه به جزییات و پیروی از روش های درست تهیه بسیار مهم است تا بتوانید از طعم بی نظیر این غذا لذت ببرید. از طرفی گوشت بوقلمون از نظر ترکیبات غذایی و خواص تغذیه ای مزایای بی شماری نسبت به گوشت قرمز دارد و می تواند جایگزینی سالم در رژیم غذایی شما باشد.
خواص عالی آب بوقلمون
گوشت بوقلمون به دلیل سطوح پایین چربی و کلسترول در مقایسه با گوشت قرمز، انتخاب سالم تری محسوب می شود. طب سنتی خواص مفیدی برای این نوع گوشت قائل است و آن را یک منبع غذایی مفید توصیف می کند. روغن موجود در بوقلمون یکی از خواص درمانی آن است. این نوع گوشت با داشتن مقدار زیادی ویتامین B و A به کاهش کلسترول و پیشگیری از بیماری هایی مانند سرطان کمک می کند. این گوشت از مواد معدنی مانند سلنیوم، روی، فسفر و آهن بهره می برد که می تواند از برخی بیماری ها پیشگیری کند. وجود فسفر در این گوشت به تقویت استخوان ها کمک می کند. نکته مهم در مورد گوشت بوقلمون این است که پروتئین و امگا 3 زیادی دارد. این گوشت به دلیل داشتن پروتئین بالا، منبع پروتئینی برجسته در دنیای بدنسازی محسوب می شود و با عضله سازی سازگار است.
همچنین این آبگوشت دارای خواص زیر است
بهبود عملکرد روده
کنترل سطح قند در بیماران دیابتی
کاهش کلسترول
کاهش بی خوابی
در بارداری مفید است
رفع مشکلات گوارشی
کاهش وزن
پیشگیری از سرطان
تقویت استخوان ها
تقویت سیستم ایمنی بدن
بهبود عوارض کم خونی
افزایش متابولیسم بدن
سلامت پوست و مو
درمان افسردگی
سلامت دندان
مواد لازم برای تهیه آبگوشت بوقلمون برای 7 نفر
گوشت بوقلمون: نیم کیلوگرم (گردن و ماهیچه ها بهتر است)
سیب زمینی: 2 عدد
نخود فرنگی: 50 گرم
لوبیا چیتی: 50 گرم
سیر: 4 حبه
پیاز درشت: 1 عدد
که: 1 عدد
زردچوبه، نمک و فلفل: به مقدار لازم
آب: 4 لیوان فرانسوی دسته دار
ساقه کرفس: 3 عدد
جعفری تازه خرد شده: یک لینک (اختیاری)
برگ های معطر: 2 عدد
گوجه فرنگی: 2 عدد
لیمو عمانی: ۲ عدد
دارچین: 2 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی: به میزان لازم (اختیاری)
آموزش پخت آبگوشت بوقلمون
برای تهیه مایه بوقلمون می توانید مراحل زیر را انجام دهید:
نخود و لوبیا را چند ساعت قبل از پخت در آب خیس کنید.
بوقلمون را به قطعات متوسط برش دهید تا بهتر بپزد.
ابتدا مقداری روغن را در تابه گرم کنید و صبر کنید تا گرم شود.
پیاز را خرد کرده و تفت دهید سپس گوشت بوقلمون را به پیاز اضافه کنید و سطح گوشت را تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به گوشت اضافه کنید.
یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و گوشت بوقلمون را همراه با نخود و لوبیا، گوجه فرنگی، کرفس، سیر، برگ بو، پیاز و لیمو عمانی داخل آن بریزید.
به اندازه کافی آب به قابلمه اضافه کنید و روی گاز بگذارید و روی حرارت ملایم قرار دهید. اگر می خواهید آبگوشت خوش رنگ تر شود، می توانید کمی پوره گوجه فرنگی اضافه کنید.
بعد از مدتی که آب گوشت تقریبا نیم پز شد و حدود نیم ساعت قبل از آماده شدن آبگوشت، سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به دو نیم تقسیم کنید. آنها را به آبگوشت اضافه کنید.
جعفری تازه را خرد کرده و به آب گوشت اضافه کنید. این به خوش طعم شدن آبگوشت و افزایش طعم و عطر آن کمک می کند.
مواد را در قابلمه با هم مخلوط کنید و اجازه دهید آب گوشت کاملا بجوشد و طعم ها با هم ترکیب شوند.
می توانید آب بوقلمون را به صورت کامل یا با جدا کردن آب و گوشت سرو کنید.
گوشت را با سیر و پیاز داخل آبگوشت بریزید تا طعم بهتری به آبگوشت بدهد.