آشپزی

فوت و فن آش سورانه در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن آش سورانهو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر آش سوران

هنر و هنر آش سوران راز طعم آش سورانه و نکات آشپزی آش سورانه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

سورانه یکی از غذاهای سنتی منطقه کرمانشاه در فصل بهار تهیه می شود. این غذا از موادی مانند سبزیجات محلی به نام سوران، برنج، پنیر دلمه، پیاز و ادویه درست می شود. گیاه سوران دارای برگهای سبز تیره و گلهای ارغوانی است و در مناطق کوهستانی ایران می روید. خواص دارویی زیادی نیز به این گیاه نسبت داده می شود، بنابراین درمان بیماری هایی مانند سرماخوردگی، آنفولانزا، درد مفاصل و روماتیسم نیز از جمله موارد مصرف آن است. آش سورانه در فصل سرد زمستان به عنوان یک غذای خوشمزه و مقوی می تواند بسیار مفید باشد و به شما کمک کند گرمای دلپذیری را تجربه کنید.

مواد لازم برای تهیه سوپ سورانه

1 کیلوگرم سورانای تازه یا خشک

1 فنجان برنج

1 فنجان پنیر دلمه

1 عدد پیاز خرد شده

1 قاشق چایخوری نمک

1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه

1/4 قاشق چایخوری زردچوبه

طرز تهیه آش سورانه

پس از خرید و تمیز کردن سوران، اگر از نوع خشک استفاده می کنید، بهتر است قبل از شروع پخت، آن را دو ساعت خیس کنید.

برنج را با دقت بشویید و در قابلمه ای با کمی آب بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا آب بجوشد. سپس حرارت را کم کنید و برنج را به تدریج و با احتیاط بپزید.

پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

سورنا را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و به آرامی تفت دهید تا رنگ آن تیره شود.

پنیر دلمه را به مواد سرخ شده اضافه کنید و همه چیز را کاملا مخلوط کنید.

نمک، فلفل و زردچوبه را به طعم دلخواه اضافه کنید و مواد را به آرامی مخلوط کنید.

حالا اجازه دهید سوپ حدود نیم ساعت روی حرارت ملایم بجوشد تا آماده سرو شود.

ساخت آش سورانه چقدر طول می کشد؟

آش سورانه معمولاً 30 دقیقه طول می کشد تا پخته شود.

نکات آشپزی آش سورانه

برای افزایش طعم غذا می توانید از سبزیجات محلی دیگر مانند اسفناج، جعفری و گشنیز نیز استفاده کنید.

در صورت انتخاب نوع خشک سورنا، حتماً آن را دو ساعت قبل از پخت خیس کنید تا به لطافت دلخواه برسید.

برای تزیین و زیبایی ظاهر سوپ هم می توانید از پیازچه و پیازچه خشک استفاده کنید.

هنر آش سوران

برای رسیدن به طعم لذیذتر آش سورانه بهتر است از سورانه تازه استفاده کنید.

اگر تصمیم به استفاده از سورنا خشک دارید، حتماً آن را دو ساعت قبل از استفاده خیس کنید تا به لطافت دلخواه برسید.

برای تزیین ظاهر سوپ می توانید از پیاز داغ و نعنا خشک استفاده کنید.

خواص سورنا طرز تهیه سورنا بورانی طرز تهیه سورنا طرز تهیه سورنا کرمانشاهی گیاه سورنا به فارسی طبیعت گیاه سورنا خواص گیاه سورنا بهاره

راز طعم آش سورانه

راز شانس آش سوران در استفاده از سوران تازه نهفته است. سورانه تازه عطر و طعم بی نظیری دارد که طعم بی نظیری به آش سورانه می دهد. اگر مورد انتخابی بیش از حد خشک است، حتما آن را دو ساعت قبل از استفاده خیس کنید تا به نرمی مورد نظر برسید.

مرگ آش سوران سفالگر

برای لذت بردن از آش سورنا، به نکات زیر توجه کنید:

از آهنگ جدید لذت ببرید
قبل از استفاده آن را به مدت دو ساعت خیس کنید تا نرم شود.
برای بهتر شدن طعم و عطر آش می توانید مقداری اسفناج، جعفری و گشنیز محلی به سوپ اضافه کنید.
سوپ را روی حرارت ملایم بجوشانید و بگذارید کمی بماند.
برای تزیین ظاهر سوپ از پیاز داغ و نعنا خشک استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا