آشپزی

فوت و فن بورک گوشت در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن بورک گوشتو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

گوشت بورک پا و پنکه

گوشت فات و فن بورک و راز بورک خوشمزه و خانگی با گوشت در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

شاید قبلاً نام Burke's را شنیده باشید، اما هنوز به خانه نرسیده اید. این غذای خوشمزه که ظاهری شبیه سمبوسه دارد در دسته فینگر فودها قرار می گیرد. بورک در اصل یک غذای سنتی ترکی است، اما نسخه های مشابه آن در بسیاری از کشورهای آسیایی یافت می شود. بورک را می توان با انواع سبزیجات، گوشت و پنیر تهیه کرد.

بورک گوشت ترکی یکی از محبوب ترین، خوشمزه ترین و قدیمی ترین انواع تنقلات در ترکیه است. این غذا از زمان سلطنت سلاطین عثمانی تا به امروز در همه وعده های غذایی از صبحانه تا ناهار، شام و مهمانی ها محبوب است. بورک گوشت یک گزینه عالی برای خوردن با دست است و برای کودکان نیز بسیار مناسب است.

محصولات لازم برای تهیه بورک با گوشت

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

1 عدد پیاز

سیر 2 حبه

گوشت چرخ کرده 600 گرم

زیره 1 و 1/2 قاشق چایخوری

گشنیز آسیاب شده، پودر دارچین، فلفل قرمز 3/4 قاشق چایخوری

فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری

فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری

نمک 1 و 1/4 قاشق چایخوری

کشمش 1/3 پیمانه

آجیل کاج بو داده 1/3 فنجان

پوره گوجه فرنگی به میزان لازم

1/4 فنجان آب

1 عدد تخم مرغ

ماست 1 و 1/2 فنجان

50 گرم کره

خمیر رشته فرنگی به مقدار لازم

سیاه دانه و کنجد به میزان لازم

پودر سیر 1/4 قاشق چایخوری

1 قاشق غذاخوری آب لیمو

طرز تهیه بورک گوشت

اولین مرحله برای تهیه بورک گوشت با خمیر رشته، تهیه مواد داخلی است. این نوع بورک که ریشه در سنت های ترکی دارد، اغلب با مغز کاج یا گردو درست می شود. اگر به این مواد دسترسی ندارید یا تهیه آنها سخت است، می توانید از مصرف آنها خودداری کنید یا از انواع دیگر مغزها و دانه های روغنی استفاده کنید که طعم و بافت خاصی به بورک می دهد.

ابتدا آجیل کاج یا سایر دانه های روغنی دلخواه را در یک تابه تفلون یا نچسب برشته کنید. نیازی به اضافه کردن روغن اضافی ندارید زیرا روغن داخل دانه است. وقتی دانه ها طلایی شدند، آن ها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.

سپس سیر و پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه با کمی روغن تفت دهید تا نرم شوند. گوشت چرخ کرده را به آنها اضافه کرده و تفت می دهیم تا قهوه ای رنگ شود. سپس ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید تا ادویه ها داغ شوند. در این مرحله مغز کاج یا گردو، رب گوجه فرنگی و توت سیاه را به مخلوط اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. آب را اضافه کنید و بگذارید گوشت کاملا بپزد.

مخلوط گوشت نباید آبکی باشد پس اجازه دهید آب آن کاملا تبخیر شود و سس غلیظ شود. بعد از پخته شدن گوشت را از تابه خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید تا زودتر سرد شود. در حین پخت مواد داخل بورت ها نباید داغ باشند.

خمیر رشته نسبت به خمیرهای دیگر نازکتر است و به سرعت خشک شده و شکننده می شود. بنابراین لازم است رمل (ترکیب تخم مرغ و ماست) مناسب برای بورک تهیه شود. اغلب برای این دستمال از تخم مرغ استفاده می شود، اما تخم مرغ می تواند بوی نامطبوعی به غذا بدهد. این دستمال مخصوص برای لایه های مختلف بورک گوشت مناسب است.

برای تهیه رمل تخم مرغ ها را با یک قاشق ماست و 30 گرم کره در ظرفی مخلوط کنید تا یکدست شود. اگر این مخلوط را خیلی زود درست کردید یا هنگام استفاده سفت شد، آن را به مدت 10 ثانیه در مایکروویو قرار دهید تا کره ذوب شود. توجه داشته باشید که مخلوط هنگام استفاده نباید داغ باشد زیرا باعث می شود خمیر رشته خیلی نرم و چسبنده شود.

خمیر رشته بسیار نازک و لطیف است و به راحتی می شکند. بنابراین هنگام باز کردن آن وقت بگذارید و سطحی صاف و نچسب را برای کار انتخاب کنید. لایه اول خمیر را با احتیاط از بسته بردارید و بقیه را با پارچه مرطوب بپوشانید تا خشک نشوند.

با استفاده از قلم مو، سطح خمیر را به آرامی روی دستمال بکشید. تمام سطح خمیر را خیس نکنید زیرا استفاده زیاد از دستمال باعث خیس شدن بیش از حد بورک می شود.

پس از آماده شدن خمیر اول، خمیر دوم را روی آن قرار دهید و دوباره روی آن را بپوشانید. برای هر رول بورک باید از چهار ورقه خمیر استفاده شود. از مواد روی لایه چهارم استفاده نکنید.

سپس نوبت به پهن کردن خمیر می رسد. یک سوم از مخلوط گوشت را به صورت افقی روی خمیر پخش کنید. با یک چاقوی پهن خمیر را روی گوشت قرار دهید و فشار دهید تا شکل بگیرد. سپس خمیر را تا انتها رول کنید. خمیر را خیلی سفت نچرخانید زیرا ممکن است هنگام فرم دادن پاره شود.

پس از پایان چرخاندن همه بورت ها، زمان شکل دادن به آنها فرا می رسد. بورک را با دقت به شکل مارپیچ بپیچانید. سپس رول دوم را به انتهای اولی اضافه کنید و مقداری دستمال کاغذی به خمیر بزنید تا دو رول به خوبی به هم متصل شوند. همین کار را برای بورک سوم نیز تکرار کنید.

این کار را در ظرف مناسبی که می خواهید در فر قرار دهید انجام دهید. ابتدا کاسه را چرب کرده و سپس بورت ها را داخل آن بغلتانید. یک تابه چدنی به قطر 26 سانتی متر برای این کار مناسب است.

حالا نوبت پخت بورک است. قبل از گذاشتن در فر، بورک را با قلم مو کمی کره آب شده بمالید و با کنجد و سیاه دانه تزیین کنید. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 390 درجه فارنهایت گرم کنید. سپس بورت ها را در فر قرار دهید و حدود 40-50 دقیقه بپزید. وقتی بوته ها قرمز شدند، آماده هستند. در این مدت می توانید یک سس ماست خوشمزه برای همراهی بورک تهیه کنید.

برای تهیه سس ماست برای بورک گوشت، یک فنجان ماست را با یک قاشق غذاخوری آبلیمو، یک چهارم قاشق چایخوری پودر سیر، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و کمی نمک مخلوط کنید و خوب مخلوط کنید. بهتر است این سس را حداقل نیم ساعت قبل از سرو بورک تهیه کنید تا خوشمزه تر شود. این سس علاوه بر بورک با سمبوسه نیز بسیار خوشمزه خواهد بود.

تفاوت اصلی اسپرینگ رول و بورک

اسپرینگ رول که یک پیش غذای لذیذ از منطقه شرق آسیا است و بورک که یک غذای محبوب ترکی است غذاهایی هستند که ظاهراً روش های پخت مشابهی دارند. با این حال، این دو غذا در مواد اصلی خود با هم تفاوت دارند. در حالی که اسپرینگ رول ها عمدتاً از انواع سبزیجات تهیه می شوند، بورک بر مواد تشکیل دهنده متنوع تری متکی است.

رب نودل چیست؟

از خمیر رشته که به نازکی و سبکی معروف است، برای تهیه انواع غذاها از جمله بورک و سمبوسه و همچنین دسرهایی مانند باقلوا استفاده می شود. این خمیر بدون مخمر درست می شود، بنابراین می توانید از خمیر رشته خانگی برای تهیه انواع غذاها و دسرها استفاده کنید.

پخت بورک در تابه

اگر تصمیم دارید بورت ها را در تابه تهیه کنید، نیازی به دستمال و قلم مو ندارید. فقط داخل تابه روغن بریزید و بورت ها را در آن سرخ کنید. مهم این است که دمای روغن خیلی بالا نباشد تا خمیر بورک نسوزد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا