آشپزی

فوت و فن ترشی انبه در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن ترشی انبهو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر ترشی انبه

هنر ترشی انبه راز خوشمزه ترشی انبه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

ترشی انبه یکی از ترشی های محبوب جنوب ایران و هند است که از ترکیب انبه، سرکه، تمر هندی، رب گوجه فرنگی، ادویه جات و گاهی آبلیمو، دارچین و هل تهیه می شود.

انبه را به صورت خلال یا نگینی برش می دهند و با مواد دیگر مخلوط می کنند و در ظرف در بسته می گذارند تا به مرور زمان طعم ترش و ملایمی پیدا کند.

ترشی انبه طعمی ترش، تند و شور دارد و می توان آن را به عنوان چاشنی خوشمزه در انواع غذاها سرو کرد.

درست کردن ترشی انبه در منزل نسبتاً آسان است و می توانید مواد را با توجه به ذائقه خود کم و زیاد کنید.

اگر به دنبال یک ترشی خوشمزه و متفاوت هستید، ترشی انبه را حتما امتحان کنید.

فواید ترشی انبه

سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان

کمک به گوارش

تقویت سیستم ایمنی بدن

کاهش کلسترول خون

ضد التهاب

هنر ترشی انبه

برای تهیه ترشی از انبه های رسیده و سفت استفاده کنید.

ظرفی که ترشی در آن نگهداری می شود باید تمیز و خشک باشد.

ترشی انبه را در جای خنک و دور از نور خورشید نگهداری کنید.

بعد از باز کردن درب ظرف خیارشور فراموش نکنید که آن را در یخچال بگذارید.

برای تهیه ترشی انبه می توانید از انبه کامل یا نصف استفاده کنید.

اگر می خواهید ترشی شما تندتر باشد، می توانید مقدار فلفل قرمز را بیشتر کنید.

برای تهیه این ترشی می توانید از ادویه های دیگر مانند پودر زیره، پودر رازیانه و پودر گل محمدی نیز استفاده کنید.

برای اینکه خیارشورتان زودتر سفت شود، می توانید شیشه های ترشی را در زیر نور خورشید قرار دهید.

مواد لازم برای تهیه ترشی انبه

انبه: 2 عدد

گوجه فرنگی: 3 عدد

تمر هندی: 1 پیمانه

روغن کنجد یا هسته انگور: 1 فنجان

سیر: 2 حبه

سرکه: 1 فنجان

زردچوبه: به مقدار لازم

تخم گشنیز: به مقدار لازم

سیاه دانه: به مقدار لازم

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه ترشی انبه

گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و رنده کنید. سپس در قابلمه ای بریزید و روی آتش بگذارید تا آب آن گرفته شود و غلیظ شود.

تمر هندی را در ظرف دیگری بریزید و روی اجاق بگذارید. سپس تخم گشنیز، زردچوبه، سیاه دانه، نمک و فلفل را اضافه کرده و مخلوط کنید.

به تمر هندی سرکه اضافه کنید و بگذارید بجوشد.

انبه را بشویید، پوست آن را بگیرید و به قطعات کوچک برش دهید.

انبه های خرد شده را به تمر هندی اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه بجوشد.

گوجه فرنگی غلیظ شده را به مواد اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه دیگر بجوشانید.

سیر را ریز خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم.

حرارت را خاموش کنید و بگذارید ترشی خنک شود.

ترشی را در شیشه های استریل شده بریزید و روی آن را با روغن بپوشانید.

شیشه ها را در یخچال بگذارید و 2 هفته تا 1 ماه صبر کنید تا ترشی سفت شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا