آشپزی

فوت و فن ترشی لیته در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن ترشی لیتهو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر ترشی لیت

هنر ترشی و خوشمزه ترین ترشی راز غذاهای ترشی خوشمزه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

ترشی یا لیته نوعی غذای ترش و شور است که از بادمجان آب پز و کوبیده درست می شود. ترشی در گذشته به انواع خوراکی ها نیز اطلاق می شد، اما امروزه بیشتر به ترشی سبزیجات و سبزی ها اطلاق می شود. این روش تهیه غذا به ما امکان استفاده طولانی تری از آن را می دهد و در بسیاری از کشورهای آسیایی استفاده می شود.

ترشی ها دارای بافت ها و طعم های مختلفی هستند و در انواع روش های آشپزی مورد استفاده قرار می گیرند. آنها به عنوان ادویه اصلی در غذاهای آسیایی استفاده می شوند. استفاده از سرکه در ترشی ها عمر آن ها را افزایش می دهد و استفاده از این غذاها را در فصولی که دسترسی به سبزیجات تازه محدود است امکان پذیر می کند.

تاریخچه ترشی به حدود 4 هزار سال قبل از میلاد مسیح برمی گردد و از آن زمان تاکنون در فرهنگ ها و کشورهای بسیاری مورد استفاده قرار گرفته است. این غذاها علاوه بر افزایش مدت نگهداری، طعم خاصی به غذاهای مختلف می دهند.

برای درست کردن لایت ترشی به چه چیزهایی نیاز داریم؟

یک کیلوگرم بادمجان بدون دانه گوشتی

یک عدد فلفل سبز بزرگ

فلفل قرمز درشت یک عدد

فلفل زرد درشت یک عدد

سه عدد هویج متوسط

چهار حبه سیر

گل کلم نصف گل کلم متوسط

دو عدد فلفل سبز

مرزه (خشک شده) یک قاشق غذاخوری

نعنا (خشک شده) یک قاشق غذاخوری

ترخون (خشک) یک قاشق غذاخوری

گشنیز (خشک شده) یک قاشق غذاخوری

جعفری (خشک) یک قاشق غذاخوری

پونه کوهی (خشک) یک قاشق غذاخوری

سرکه انگور به میزان لازم

نمک به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه کوچولوی مرینیت شده

ابتدا بادمجان ها را با دقت بشویید. سپس آنها را روی منقل ذغالی یا گازی قرار دهید و بپزید.

بادمجان ها را پوست بگیرید و سپس بادمجان های آب پز شده را به همراه حبه های سیر در آسیاب بریزید و خرد کنید.

خوشمزه ترین خال ترشی طرز تهیه خیارشور تبریز خال ترشی شمال طرز تهیه خال ترشی خال ترشی اصل آسیاب شده انواع خال ترشی طرز تهیه خال شور شیرازی طرز تهیه خال ترشی بندری

فلفل دلمه ای ریز خرد شده، گل کلم، فلفل سبز تند و هویج را در نظر بگیرید.

بادمجان و سیر خرد شده را به سبزیجات خرد شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

سبزیجات خشک، نمک و زردچوبه را به مواد ترشی اضافه کنید و مخلوط کنید.

مواد آماده شده را داخل شیشه بریزید.

آنقدر سرکه روی ترشی بریزید تا سطح آن را کاملا بپوشاند.

در شیشه ترشی را محکم ببندید تا هوا وارد نشود. سپس ترشی را به مدت یک هفته تا ده روز در یخچال قرار دهید.

هنر ترشی لیت

می توانید مقدار ترشی فلفل سبز را به سلیقه خود کم یا زیاد کنید.

برای تفت دادن بادمجان هم می توانید از فر استفاده کنید.

برای ترشی می توانید از سبزیجات تازه استفاده کنید. فقط باید سبزی ها را خوب شسته و خشک کنید و سپس خرد کرده و به ترشی اضافه کنید.

می توانید تمام مواد ترشی را با همزن یا همزن مخلوط کنید تا شبیه ترشی اصل شود.

برای افزایش طعم ترشی می توانید از ادویه ترشی هم استفاده کنید.

ماست را حتما با کتلت، آبگوشت، کوفته و سایر غذاهای نان امتحان کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا