آشپزی

فوت و فن حاجی بادام در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن حاجی بادامو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر حاجی بادام

هنر حاجی بادام و راز خوشمزه حاجی بادام خوشمزه و خانگی است در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

حلوای حاجی بادام یکی از خوشمزه ترین شیرینی های محبوب یزد است. این مربا به دلیل طعم لذیذ و استفاده از مواد مرغوب در بین خانواده های ایرانی جایگاه ویژه ای دارد. این شیرینی نه تنها در شهر یزد، بلکه در شهر کاشان نیز توسط قنادی های خبره تهیه و تولید می شود. اما داستان تاثیرگذار با یک داستان شخصی در پشت این شیرینی بسیار دیدنی است.

حاجی بادام از شیرینی پزی های برجسته یزدی بود که به تخصصش در تهیه انواع شیرینی های خوشمزه شهرت داشت. او به عنوان یک کارگر ماهر در این حرفه در جامعه ایران شناخته می شد. حاجی بادام در دوره ای از زندگی خود به حج مشرف شد و در آن مدت، معمولاً شش ماه، مقدار زیادی از شیرینی خود را با خود به حج می برد. در میان این شیرینی ها نوع خاصی به نام «بادامی» وجود داشت که تخصص خود را در حاجی بادام نشان می داد. پس از بازگشت از حج، مقداری بادام اضافی در اختیارش بود. مردم با دیدن این بادام ها به آن حاجی بادام می گفتند و از آن زمان به بعد این شیرینی به «حاجی بادام» معروف شد. می توانید این کیک خوشمزه را در خانه تهیه کنید و به عنوان یک پیش غذای خوب برای چای خود نوش جان کنید.

مواد لازم برای تهیه حاجی بادام

پودر بادام 150 گرم

پودر قند 300 گرم

آرد نخودچی 75 گرم

1 قاشق غذاخوری آرد

1 قاشق چایخوری مربای هل

جوز هندی 1 قاشق مرباخوری

بکینگ پودر مربا 1 قاشق غذاخوری

5 عدد زرده تخم مرغ

طرز تهیه حاجی بادام

ابتدا تخم مرغ را جدا کرده و در ظرفی بریزید، سپس پودر قند، هل و جوز هندی را اضافه کنید و به مدت 3 تا 6 دقیقه با دور تند مخلوط کنید. این مرحله باعث می شود که زرده ها از حالت دلمه ای خارج شده و کمی حجیم شوند.

حالا نوبت اضافه کردن آرد نخودچی و پودر بادام است. حتما این دو ماده را قبل از این مرحله آماده کرده و با هم مخلوط کنید. حالا آرد نخودچی و پودر بادام را به مخلوط قبلی اضافه کنید و مواد را با همزن دستی مخلوط کنید تا خمیر سفت و غلیظی به دست آید. اگر بادام آسیاب شده در غذاساز یا آسیاب دارید، این مرحله را با دقت دنبال کنید تا رب بادام حاجی درست کنید.

فر را به مدت 15 دقیقه با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی چرب کنید تا بعد از سرد شدن کیک ها نچسبند. حالا مواد خمیر را داخل قیف بریزید و با وردنه معمولی شکل دهید یا از حاجی بادمی آماده استفاده کنید و با دست فرم دهید سپس سینی فر را در فر قرار دهید و شیرینی حاجی بادامی را به مدت 10 تا 15 دقیقه در اتاق بپزید. درجه حرارت. آن را روی 160 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. وقتی شیرینی ها از فر بیرون آمدند و خنک شدند، آنها را از کاغذ فر خارج کنید و به راحتی از شیرینی حاجی بادام لذت ببرید.

هنر و تکنیک ساخت حاجی بادام

اگر می خواهید زعفران اضافه کنید باید در مرحله اولیه آن را با مواد دیگر مخلوط کنید.

اگر می خواهید زنجبیل اضافه کنید، می توانید آن را به صورت دلخواه به مخلوط اضافه کنید.

برای رسیدن به نتیجه بهتر، وزن کردن مواد را با ترازو فراموش نکنید.

پودر قند و پودر بادام را حتما الک کنید چون به نرمی و لطافت شیرینی ها کمک می کند و تاثیر مثبت می گذارد.

استفاده از بادام درختی تازه و مرغوب باعث افزایش کیفیت حاجی بادام می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا