فوت و فن حلوا ارده در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن حلوا اردهو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر حلوا ارده
هنر و هنر حلوا ارده راز حلوا ارده خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
آیا نان و پنیر گزینه مورد علاقه شما برای صبحانه است؟ یا شاید کره و مربا را ترجیح می دهید؟ یا شاید حتی خامه و عسل دوست دارید؟ اما حقیقت این است که هیچ کدام از این گزینه ها نمی توانند با ارده حلوای اصیل ایرانی رقابت کنند! حلوا ارده تهیه شده از دانه کنجد یکی از بهترین و انرژی زاترین گزینه ها برای صبحانه است و می تواند ساعت ها احساس سیری در شما ایجاد کند. در این مقاله طرز تهیه حلوای خانگی را به شما آموزش می دهیم. اگرچه بسیاری از افراد ترجیح می دهند این غذا را آماده بخرند، اما بدون شک نوع خانگی آن سالم تر و خوشمزه تر است. در حلوای خانگی از مواد نگهدارنده استفاده نمی کنیم و برای سلامتی ما مفیدتر است.
مواد لازم برای تهیه حلوا ارده
آرد گندم: 210 گرم
ارده (یا پودر کنجد): 120 گرم
شکر: 500 گرم
گردوی خرد شده: ۱۵۰ گرم
آب: 1 فنجان
زعفران پخته: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
گلاب: 3 قاشق غذاخوری
پودر پسته: به مقدار لازم
مقادیر مورد نیاز برای تهیه حلوا ارده که در دستور تهیه کرده اید معمولا بین 400 تا 500 گرم است. اگر فکر می کنید این مقدار برای شما زیاد است، می توانید نسبت مواد را به مقدار کمتری تنظیم کنید و حلوای کمتری تهیه کنید. به عبارت دیگر اگر می خواهید حلوای با حجم بیشتری تهیه کنید، می توانید مقدار مواد اولیه را به نسبت مساوی افزایش دهید.
طرز تهیه حلوا ارده
این حلوا یکی از آن غذاهایی است که بسیاری از مردم فکر می کنند ممکن است درست کردن آن سخت باشد، اما در واقع کاملاً متفاوت است. با پیروی از راهنمای زیر می توانید حلوا ارده خانگی خود را به راحتی تهیه کنید. درست کردن این حلوا حدود 4 ساعت طول می کشد، پس آنقدر صبور باشید تا نتیجه نهایی شگفت انگیز باشد.
برای تهیه حلوا ارده مراحل زیر را انجام دهید:
آرد را یکبار الک کرده و در سینی با عمق مناسب قرار می دهیم. روی حرارت ملایم گذاشته و سرخ می شود. رنگ آرد شما باید طلایی باشد و بوی آن از بین برود. سپس کنجد تفت داده شده را اضافه کنید و 5 تا 10 دقیقه دیگر تفت دادن را ادامه دهید.
بعد از اینکه مخلوط حلوا و کنجد خوب تفت داده شد، گردوی آسیاب شده را اضافه کنید. بسته به ذائقه خود می توانید مقداری پودر پسته نیز اضافه کنید. دوباره سرخ کنید. سپس این مخلوط را در یک کاسه بزرگ بریزید.
در یک قابلمه مناسب آب و شکر را اضافه کنید. روی اجاق بگذارید و بگذارید بجوشد. وقتی شکر خوب در آب حل شد، گلاب و زعفران را به آن اضافه کنید. اجازه دهید شهد شما دوباره بجوشد تا به قوام مناسب برسد. سپس شهد را از روی حرارت بردارید.
شهد را قبل از سرد شدن به مخلوط آرد اضافه کنید. توجه داشته باشید که آرد نیز باید گرم باشد. بنابراین، قبل از برداشتن از روی حرارت، باید شهد را به آن اضافه کنید. آرد و شهد را با کفگیر یا قاشق چوبی خوب مخلوط کنید. این کار را تا رسیدن به بافت مناسب انجام دهید. حلوا ارده شما باید ثابت باشد.
حال باید حلوا ارده خود را در ظرف مناسبی بریزید. توجه داشته باشید که قبل از سرد شدن حلوا باید این کار را انجام دهید. در غیر این صورت جابجایی مشکل خواهد بود. بهتر است از ظرفی استفاده کنید که در آن حلوا مصرف کنید. حلوا را در ظرف بریزید و روی آن را با پسته و گردو و بادام کوبیده تزئین کنید.
حالا ظرف را در یخچال قرار دهید. حلوا باید 3 تا 4 ساعت در یخچال بماند. بعد از این مدت آماده سازی حلوا ارده تمام شده و آماده سرو است.
هنر حلوا ارده
می توانید آرد آماده را از تارتارها و فروشگاه ها تهیه کنید. در این صورت ممکن است حلوای شما کمی چربتر شود.
برای بهتر شدن طعم و بافت حلوا می توانید به جای شهد شکر از پودر قند استفاده کنید. در این صورت مقدار پودر قند را کم کنید.
اگر می خواهید حلوای ارده اصیل تری داشته باشید، می توانید از شیره انگور یا خرما برای شیرین کردن آن استفاده کنید. در این صورت یک لیوان آب میوه کافی است.
در برخی از دستور العمل های حلوا ارده به جای آب از شیر یا پودر شیر استفاده می شود که می تواند طعم حلوای شما را بهتر کند.
برای طعم بهتر استفاده از پودر هل را نیز فراموش نکنید. نصف قاشق چای خوری پودر هل مفید است.