فوت و فن دسر پان اسپانیا در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن دسر پان اسپانیاو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر دسر پان اسپانیایی
هنر دسر پان اسپانیایی راز خوشمزه دسر پان اسپانیایی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
Pan España، یک دسر خوشمزه و جذاب، ریشه در فرهنگ غنی اسپانیا دارد و در سراسر جهان محبوب است. این دسر با طعم فوق العاده و ظاهر جذابش طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است. Pan España از لایه هایی از مواد مختلف دسر، بیسکویت پتی بوربن و ترکیبی از میوه هایی مانند موز و توت فرنگی استفاده می کند. این دسر فوق العاده انتخاب خوبی برای سرو در مناسبت هایی مانند تولد و دیگر مناسبت هایی است که مهمانان می توانند از طعم بی نظیر آن لذت ببرند.
مواد اولیه برای تهیه دسر اسپانیایی پان
2 عدد تخم مرغ
4 فنجان شیر
آرد سفید نصف پیمانه
50 گرم کره
شکر 1 لیوان
بیسکویت تخته پنجم 2 بسته
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه 150 گرم
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
3 عدد موز
وانیل 1 قاشق چایخوری
توت فرنگی به مقدار کافی
نصف پیمانه گردو
روش دسر پان اسپانیایی
برای شروع درست کردن دسر اسپانیایی، اولین قدم این است که تخم مرغ و شکر را با همزن برقی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.
سپس نشاسته ذرت را در کمی شیر سرد کاملا حل کنید. سپس این مخلوط را به بقیه شیری که در قابلمه ریخته اید اضافه کنید.
آرد را الک کرده و به مخلوط شیر و نشاسته اضافه کرده سپس مخلوط تخم مرغ و شکر را به این مواد اضافه کنید.
محتویات قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. در این مرحله وانیل و کره را به مواد اضافه کنید.
بعد از خاموش کردن حرارت، خامه صبحانه را به مخلوط اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
اگر می خواهید طعم کاکائویی به دسر بدهید می توانید مخلوط را به دو قسمت تقسیم کنید و به یکی پودر کاکائو اضافه کنید تا نیمی از دسر طعم شکلاتی داشته باشد و نیمی دیگر سفید بماند.
ظرف مناسبی انتخاب کنید و ابتدا کف آن را با بیسکویت های بوربن پنجم بپوشانید. سپس یک لایه از خامه سفید را روی بیسکویت ها و یک لایه دیگر بیسکویت قرار دهید.
لایه بیسکویت را با گردوی آسیاب شده پاشیده و روی آن خامه شکلاتی قرار می گیرد. در صورت تمایل می توانید موز یا توت فرنگی هم بین مارشمالو برای تنوع اضافه کنید.
روی دسر را سلفون بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود و آماده سرو شود. وقتی دسر آماده شد با میوه های دلخواه تزیین و سرو کنید.
طرز تهیه دسر پان اسپانیایی در لیوان
برای تهیه دسرهایی مانند تابه یا پاناکوتا می توانید از فنجان های شیشه ای یا قالب های کوچک دسر استفاده کنید. ابتدا باید تمام مواد لازم از جمله بیسکویت پتی بوره، گردو آسیاب شده و هر میوه ای را آماده کنید. سپس این مواد را لایه لایه در فنجان یا قالب های مخصوص بچینید. در نهایت با استفاده از خلاقیت و سلیقه شخصی دسرها را تزیین کنید.
هنر دسر پان اسپانیایی
هنگام گرم کردن مواد روی اجاق، مهم است که آنها را دائماً هم بزنید تا نشاسته به کف تابه نچسبد.
برای طعم دادن به دسر پان اسپانیایی، استفاده از شکلات تخته ای با مغز مورد نظر توصیه می شود.
این دسر را می توانید با بستنی شکلاتی یا وانیلی سرو کنید.
تاوا اسپانیا با تزیین ژله دسری است که به راحتی و سریع تهیه می شود و شامل یک لایه ژلاتین می باشد.
استفاده از زعفران می تواند به زیبایی دسر پان اسپانیایی بیفزاید و طعم آن را غنی کند.
برای تزیین این دسر خوشمزه می توانید از انواع میوه ها، پودر پسته و مغزهای خرد شده استفاده کنید، از این تکنیک در تهیه دسر ماگنولیا نیز استفاده می شود.
این دسر زیبا را می توان به روش های مختلفی مانند فنجانی یا دایره ای شبیه به کیک تولد تهیه کرد.
برای افزایش طعم دسر پان اسپانیایی، توصیه می شود از مخلوط پودر قهوه استفاده کنید.
قبل از اضافه کردن آرد به مخلوط دسر، آرد را چند بار الک کنید تا کرمی یکدست و یکدست به دست آید.
زیبایی دسر هنگام سرو با کمک شکلات آب شده و خامه فرم گرفته دو چندان می شود.
سرد کردن دسر به بهبود طعم و بافت آن کمک می کند.
برای تهیه دسر پان اسپانیایی می توانید از انواع بیسکویت استفاده کنید.
نشاسته ذرت یک روش معمول در دستور العمل های دسر پان اسپانیایی است و نسخه های بدون نشاسته به ندرت مورد استقبال قرار می گیرد.