آشپزی

فوت و فن دلمه بادمجان در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن دلمه بادمجانو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر و تکنیک برش بادمجان

هنر و تکنیک خلال بادمجان و راز طعم و مزه خلال بادمجان و ادویه های آن سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

نکاتی برای پخت ورقه های بادمجان : دلمه بادمجان یکی از انواع دمنوش است که به خاطر طعم بی نظیرش معروف است. این غذا با ظاهری شیک و جذاب یکی از بهترین غذاهای سنتی ایرانی به حساب می آید و برای سرو در مهمانی ها بسیار مناسب است. بادمجان معمولا برای تهیه دیپ بادمجان استفاده می شود، اما اگر می خواهید گوشت را حذف کنید، می توانید از جایگزین هایی مانند سویا، قارچ یا سبزیجات استفاده کنید. این نوع خورش بدون گوشت با بادمجان برای افرادی که بنا به دلایلی نمی توانند گوشت مصرف کنند و یا گیاهخوار هستند گزینه مناسبی است.

مواد لازم برای تهیه پوسته بادمجان

مکعب های بزرگ بادمجان؛ عدد

کره؛ 2 قاشق غذاخوری

سیر؛ قطعه (خرد کردن)

پیاز کوچک؛ یک (برش)

سیب زمینی کوچک؛ یک (برش)

هویج؛ یک (برش)

نخود کنسرو شده؛ یک چهارم پیمانه

آرد گندم؛ قاشق چایخوری

کشمش پیلویی; یک چهارم پیمانه

بادام زمینی؛ یک چهارم پیمانه

گشنیز یا جعفری خرد شده؛ قاشق سوپخوری

پودر گشنیز، زیره، زردچوبه، زنجبیل؛ هر کدام یک قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی؛ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز پخت ورقه های بادمجان

ابتدا بادمجان ها را شسته و بدون پوست کندن از طول نصف کنید. سپس آنها را در محلول آب و نمک بریزید و 20 دقیقه خیس کنید تا تلخی آنها گرفته شود. سپس بادمجان ها را خوب بشویید و در یک سبد قرار دهید.

کره را در ظرف سرامیکی مناسبی بریزید و به مدت 30 ثانیه در مایکروویو با حداکثر قدرت حرارت دهید تا ذوب شود. سپس پیاز، سیر، هویج و سیب زمینی را به آن اضافه کنید و می توانید ظرف را در مایکروویو قرار دهید و به مدت 3 دقیقه با حداکثر قدرت حرارت دهید.

در این مدت می توانید یک یا دو بار در مایکروفر را باز کنید، مواد را هم بزنید و سپس دوباره در مایکروفر قرار دهید و دوباره گرم کنید.

سپس آرد، گوجه فرنگی و گشنیز یا جعفری خرد شده را به همراه نصف لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید. ظرف را دوباره در مایکروویو قرار دهید و حدود 5 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات کاملا پخته شوند، روی حرارت قرار دهید.

سپس کشمش، بادام، نخود فرنگی و پوره گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید.

نیمی از بادمجان ها را در ظرف دیگری بریزید و پس از چیدمان در ظرف، به مدت 5 دقیقه در مایکروویو با حداکثر قدرت حرارت دهید تا بادمجان ها پخته شوند.

سپس با چاقو از داخل نیمی از بادمجان ها گوشت جدا کرده و پوست آن را کنار بگذارید و با چاقو گوشت را برش دهید و ادویه هایی مانند گشنیز، زیره، زردچوبه، زنجبیل، نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. سپس داخل هر نصف بادمجان را با این مواد پر کنید و به مدت 3 دقیقه در مایکروویو با حداکثر قدرت حرارت دهید تا پخته شود.

در آخر مقداری ماست را روی مواد داخل بادمجان بریزید و با مقداری برگ گشنیز سرو کنید.

هنر و تکنیک برش بادمجان

می توانید به جای بادمجان های خلال شده از خلال بادمجان استفاده کنید. تفاوت اصلی این دو نوع در برش های افقی بادمجان است و میزان مواد در هر قسمت کمتر است.

می توانید پوسته بادمجان را با موادی که می خواهید، گوشتی یا غیر گوشتی، پر کنید، سپس روی آن را با پنیر پیتزا بریزید. سپس پوسته بادمجان را در فر آماده کنید. استفاده از فر نیز یکی از روش های تهیه این غذا است.

اگر می خواهید طعم مواد متوسط ​​Doleme کمی ترش و شیرین باشد، می توانید به جای پوره گوجه فرنگی از رب انار به عنوان چاشنی استفاده کنید. کتلت بادمجان با رب انار طعم بسیار مطبوعی خواهد داشت که پیشنهاد می کنیم آن را امتحان کنید.

از سیر خام خرد شده نیز می توانید در تهیه مواد میانی دم و سس دلمه استفاده کنید.

گلدان بادمجان

برای طعم بهتر می توانید به خورش بادمجان مقداری سبزیجات مانند جعفری یا گشنیز و پیازچه خرد شده اضافه کنید. در اینجا مواظب باشید مواد را زیاد پر نکنید تا در حین پخت پوسته نشکند و فضای کافی برای پختن مواد داخلی وجود داشته باشد.

برای بهتر شدن طعم بادمجان می توانید آن را با ادویه و کمی نمک و شکر طعم دار کنید. افزودن ادویه به گوشت چرخ کرده نیز طعم و عطر متفاوتی به این دستور می دهد.

زردچوبه را حتما در روغن سرخ کنید زیرا این کار باعث آزاد شدن آنتی اکسیدان ها و در نتیجه افزایش طعم آن می شود.

استفاده از آبگوشت به جای آب نه تنها طعم بی نظیری در غذا ایجاد می کند، بلکه ارزش غذایی آن را نیز افزایش می دهد.

بهتر است هنگام تهیه خورش بادمجان از افزودن فلفل سیاه خودداری شود، زیرا فلفل طعم نامطبوعی ایجاد می کند و تندی بادمجان را بیشتر می کند.

برای تهیه خلال بادمجان با پنیر نیز می توانید به همین روش طرز تهیه خلال بادمجان را انجام دهید با این تفاوت که بادمجان را در کمی روغن سرخ کرده و در ظرف فر می چینیم. سپس فر را روی 175 درجه تنظیم کنید و 400 گرم پنیر گودا رنده شده را روی بادمجان ها بریزید و در فر قرار دهید.

آشنایی با سبزی بادمجان

می توانید طیف وسیعی از سبزیجات از جمله تره فرنگی، جعفری، گشنیز، شوید، ریحان، پیازچه، نعناع، ​​ترخون و مرزه را به بادمجان اضافه کنید تا طعم و ارزش غذایی آن را افزایش دهید. این ترکیب سبزیجات طعم و عطر غنی تری به دلمه بادمجان می دهد و همچنین ارزش غذایی آن را افزایش می دهد. می توانید از هر کدام از سبزی های ذکر شده کمی خرد کنید و به مواد دلمه اضافه کنید. نکته ای که در اینجا باید به آن دقت کرد این است که مواد را بیش از حد پر نکنید تا جای کافی برای پخت مواد داخلی کراست وجود داشته باشد و پوسته پاره نشود. همچنین می توانید با افزودن این سبزی ها به خورش بادمجان، مواد را با گوشت چرخ کرده ترکیب کنید تا طعم بیشتری پیدا کنید.

طرز تهیه ورقه های بادمجان فلفل و گوجه فرنگی چاشنی شده بادمجان ورقه های بادمجان طرز تهیه ورقه های بادمجان شکم پر طرز تهیه ورقه های بادمجان تصویر طرز تهیه ورقه های بادمجان شمالی طرز تهیه ورقه های بادمجان شمالی طرز تهیه ورقه های بادمجان تبریزی, طرز تهیه بادمجان بادمجان

مواد لازم برای تهیه سس بادمجان

1 عدد پیاز
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
2 عدد گوجه فرنگی رسیده
سیر 1 حبه
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
روغن مایع و آب به میزان لازم

طرز تهیه سس دلمه بادمجان

ابتدا پیاز را رنده کرده و با کمی روغن مایع در ظرف مناسبی بریزید. سپس آن را سرخ کنید تا قهوه ای شود. سپس پوره گوجه فرنگی و گوجه فرنگی رنده شده را به پیازهای سرخ شده اضافه کنید و ادویه های لازم را اضافه کنید. سپس دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید سس جا بیفتد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا