فوت و فن سالاد تبوله در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن سالاد تبولهو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه سالاد تبوله
سالاد تبوله فوت و فن راز طعم سالاد تبوله خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
تاریخچه سالاد تبوله چیست؟
سالاد تبوله که در زبان انگلیسی به «تابوله» معروف است، سابقه ای دارد که به قبل از میلاد مسیح برمی گردد. این سالاد قدیمی در بسیاری از کشورهای خاورمیانه از جمله ایران، عراق، لبنان، سوریه و فلسطین تهیه می شود. تبوله از کوه های لبنان و سوریه سرچشمه می گیرد و در آنجا از موادی مانند نخود، خیار، پیاز و ادویه های مخصوص تهیه می شود. با گذشت زمان، مواد تشکیل دهنده سالاد تبوله در مناطق مختلف تغییر کرده و با افزودن موادی مانند گوجه فرنگی، نعناع، جعفری و آبلیمو تکامل یافته است.
محصولات لازم برای تهیه سالاد تبوله
1 فنجان نخود یا گندم بو داده (بلغور)
1 عدد ترشی خلال شده
2 عدد گوجه فرنگی خرد شده
1 عدد پیاز خرد شده
1/4 فنجان روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری آب لیمو
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
2 قاشق چایخوری آویشن
نعنا سبز خرد شده در صورت تمایل
1/2 فنجان زیتون سبز خرد شده
نمک و فلفل برای چشیدن
طرز تهیه سالاد تبوله
ابتدا نخودها را به مدت یک ساعت در آب گرم خیس کنید. سپس نخودها را در یک قابلمه آب جوش حدود 30 دقیقه بپزید تا نرم شوند.
بعد از پختن نخودها را در آب سرد آبکشی کرده و در آبکش بریزید.
در یک کاسه بزرگ، خیارشور، گوجه فرنگی، پیاز و زیتون سبز را با هم مخلوط کنید.
به طور جداگانه مخلوطی از روغن زیتون، آبلیمو، پوره گوجه فرنگی و آویشن را آماده کنید.
نخود پخته شده را به مخلوط خیارشور، گوجه فرنگی، پیاز و زیتون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مخلوط روغن زیتون، آبلیمو، رب گوجه فرنگی و آویشن را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
این سالاد را حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعم ها به خوبی با هم ترکیب شوند.
قبل از سرو، پیازچه تازه خرد شده و به مقدار لازم نمک و فلفل به سالاد اضافه کنید.
این سالاد را می توانید با لواش یا تافتون سرو کنید.
نکته: برای افزایش طعم سالاد، توصیه می شود آن را برای چند ساعت یا حتی یک شب در یخچال بگذارید. برای زیبایی بیشتر توصیه می شود موادی مانند پیاز سرخ شده یا تره فرنگی را به سالاد اضافه کنید.
طرز سرو سالاد تبوله
یک غذای خوشمزه و مقوی در نوع خود، سالاد تبوله را می توان به روش های مختلفی سرو کرد. به عنوان مثال، سرو آن در ظروف شیشه ای یا سرامیکی و تزیین آن با کشمش، تکه های نارگیل و خرما ظاهری زیبا و لذیذ به آن می بخشد.
علاوه بر این، سالاد تبوله را می توان در کنار گوشت کبابی و سایر غذاها مانند همبرگر و فلافل سرو کرد. هنگام سرو سالاد با گوشت کبابی، آن را در یک بشقاب بزرگ می ریزند و در کنار گوشت قرار می دهند یا در ظروف شیشه ای یا سرامیکی جداگانه سرو می کنند.
برای سرو سالاد روی کباب، ابتدا گوشت را در یک بشقاب بزرگ بچینید و سپس سالاد را روی آن بریزید. این روش نه تنها جلوه زیبایی به غذا می دهد، بلکه سرو آن را آسان می کند.
همچنین می توانید سالاد تبوله را در نان پیتا قرار دهید و نان را بپیچید و در بشقاب مناسب سرو کنید.
برای تهیه ساندویچ سالاد تبوله، نان تست، نان ساندویچ یا نان سنگک را باز کرده و با سالاد، گوشت کبابی، پنیر فتا، خیارشور و گوجه فرنگی پر کنید و سرو کنید.
در مواقع مهمانی سالاد تبوله را در ظروف شیشه ای یا سرامیکی سرو کنید و در کنار انواع دیگر غذا سرو کنید.