فوت و فن سالاد فصل در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن سالاد فصلو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
سالاد فات و فن فصل
فصل سالاد فوت و فن و راز یک سالاد فصل خانگی خوشمزه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
سالاد فصل یکی از محبوب ترین و معروف ترین انواع سالاد در فرهنگ غذایی ایرانیان است. این سالاد برای هر فصل با مواد مخصوص به خود تهیه می شود تا از مواد فصلی و تازه استفاده شود. مواد تشکیل دهنده سالاد فصل ممکن است بسته به فصل متفاوت باشد.
محصولات لازم برای تهیه سالاد فصل
2 عدد هویج متوسط
سالاد خیار 2 عدد
2 عدد گوجه فرنگی
1 عدد کلم کوچک
1 عدد کاهو متوسط
آب لیمو و سس مایونز به میزان لازم
نمک، فلفل و روغن زیتون به میزان لازم
آموزش درست کردن سالاد فصل
ابتدا کاهوها را به صورت دانه از هسته جدا کرده و در قابلمه ای بریزید و سپس روی آنها آب بریزید تا حدود 10 دقیقه در آب حمام کنند تا اگر ذرات خاک یا حشره روی آنها بود قابل مشاهده است. سپس کاهو را آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه برش می دهیم. سپس دوباره در آبکش می گذاریم تا آب آن ها کاملا گرفته شود.
سپس روی تخته آشپزخانه کلم را به صورت نوارهای نازک برش داده و به کاهو اضافه کنید. می توانیم از نصف کلم سفید و نیمی از کلم بنفش استفاده کنیم تا رنگ جذاب تری به سالاد بدهیم. هویج ها را پوست بگیرید و روی یک رنده درشت رنده کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس کلم خرد شده و کاهوی آبکش شده را به این کاسه اضافه کنید.
در این مرحله می توانیم مواد را در بشقاب مورد نظر بریزیم و گوجه و خیار خرد شده را روی آنها بچینیم و یا مواد سالاد را مخلوط کنیم و نیازی به تزیین مجدد نیست. گوجه ها را شسته و حلقه حلقه می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. خیار را هم بشویید و قاچ کنید و به مواد سالاد اضافه کنید.
در ظرف دیگری مقداری سس مایونز بریزید و می توانیم زنجبیل، روغن زیتون، فلفل سیاه، نمک و آبلیمو را به آن اضافه کنیم. مقدار سس بستگی به ذائقه شخصی شما دارد. مواد را خوب بزنید تا خوب مخلوط شوند. سس آماده شده را به مواد سالاد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس سالاد را داخل سلفون بپیچید و در یخچال قرار دهید. وقتی آماده سرو شدید، سالاد خوشمزه و آماده را از یخچال خارج کرده و میل کنید.
محصولات لازم برای تهیه سالاد فصل مخصوص
هویج: 1 عدد
کاهو: 1.2 عدد
خیار: 2 عدد
کلم بروکلی: 100 گرم
کلم قرمز یا سفید: 1.4 عدد
توت فرنگی: 5 عدد
انار: 1.4 فنجان
آجیل: 1.4 فنجان
آموزش تهیه سالاد فصل مخصوص
با برش هویج به نوارهای بزرگ شروع کنید. سپس کاهو را از ساقه های آن به قطعات کوچکتر برش دهید و خیارها را با برش های خیلی نازک آماده کنید.
کلم بروکلی را بشویید و سپس آن را به حلقه های کوچکتر تقسیم کنید. کلم قرمز را به صورت نوارهای بسیار نازک برش دهید و توت فرنگی ها را از وسط نصف کنید. همچنین انار را تمیز کرده و گردو را از وسط نصف کنید.
مواد سالاد را به صورت ردیف های زیبا در کنار هم تزیین کنید تا ظاهری مرتب و جذاب داشته باشند. این سالاد را با سس، آب لیمو و روغن زیتون به عنوان صبحانه میل کنید یا به عنوان غذای جانبی سرو کنید.
سالاد فات و فن فصل
برای تهیه سس این سالاد می توانید مقداری سس مایونز را با روغن زیتون، نمک، فلفل و آبلیمو یا پرتقال ترکیب کنید و مقدار سس را با توجه به حجم مورد نظر سالاد انتخاب کنید. در نهایت، می توانید سس را به همراه سالاد بریزید یا جداگانه در بشقاب سرو کنید.
برای تهیه سالاد فصل به اشکال مختلف می توانید تمام مواد سالاد را برش زده یا رنده کنید و سپس مراحل آماده سازی مرحله به مرحله را به شکل دلخواه قرار دهید و با پشت قاشق مواد را فشار دهید و به دلخواه شکل دهید. سپس سالاد را به مدت دو تا سه ساعت در یخچال خنک کرده و در پایان سرو کنید. برای جلوگیری از چسبندگی می توانید داخل تابه را با کیسه فریزر بپوشانید و مواد را داخل آن بریزید.
اگر می خواهید سالاد فصلی را با رژیم غذایی کم کالری تهیه کنید، مقدار سس مایونز را کاهش دهید و به جای آن از ماست کم چرب استفاده کنید.
می توانید سالاد فصل را با زیبایی های مختلف تزیین کنید و به مناسبت و سلیقه خود آن را تزیین کنید. حتی می توانید از موادی مانند قارچ، لبو پخته، گوجه گیلاسی و تره فرنگی طرح دار استفاده کنید تا جلوه زیبایی در تزیین سالاد بیشتر شود. اگر برای مهمانی ها سالاد درست می کنید، می توانید از قارچ خام، لبو پخته، گوجه گیلاسی و پیازهای مختلف برای تزیین چشم نواز استفاده کنید.