آشپزی

فوت و فن سالاد لبو در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن سالاد لبوو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

سالاد لبو و پنکه

سالاد لبو و پنکه راز طعم سالاد لیپو خوشمزه و خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

سالاد نان و کلم یکی از خوشمزه ترین سالادهایی است که می توانید در فصل پاییز و زمستان تهیه کنید. با لبو در فصل، می توانید انواع سالاد، ترشی و شیرینی را با استفاده از این ماده غذایی همه کاره تهیه کنید. چغندر یا چغندر به دلیل نیاز آبی کم و رشد سریع در اکثر شهرهای ایران کاشته می شود و کشاورزان علاقه زیادی به کشت این محصول دارند.

سالاد لبو و کلم غذای کاملی است که برای افرادی که رژیم دارند بسیار مناسب است. این سالاد سرشار از مواد معدنی است و از جمله خصوصیات مهم لبو می توان به وجود کلسیم و آهن اشاره کرد. این سالاد همچنین به التهاب مثانه و هموروئید کمک می کند. در اینجا طرز تهیه سالاد خوشمزه پیاز و کلم را به شما آموزش می دهیم. با ما بمان.

مواد لازم برای تهیه لیپو سالاد

3 لب

1 عدد کلم سفید

1 عدد کلم بنفش

1/2 فنجان گردوی آسیاب شده

خلاصه ماست یونانی 3 غذا

ذرت بخارپز 1/2 پیمانه

سس مایونز 1 قاشق غذاخوری

3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سالاد لبو

ابتدا تره فرنگی ها را با دقت بشویید و سپس در قابلمه ای با کمی آب قرار دهید تا کاملا بپزند. گردو را به دلخواه خرد کنید.

کلم های رنگی را جدا کرده و بعد از شستن با چاقو یا رنده درشت خرد کنید تا آب آن گرفته شود. همچنین ذرت ها را با بخار آب از قبل بپزید و کنار بگذارید.

پس از جوشاندن لب ها، آنها را رنده یا مکعبی کنید. سپس در ظرفی لبوها را با کلم، ذرت و گردوی آسیاب شده مخلوط کنید.

در ظرفی دیگر ماست، سس مایونز، روغن زیتون و ادویه ها را با هم مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید. سپس این مخلوط را به سالاد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. سپس لبو و سالاد کلم را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.

قبل از سرو، سالاد را با جعفری خرد شده و گردوی آسیاب شده بپاشید و تزیین کنید. سپس این سالاد را با غذای مورد علاقه خود سرو کنید.

سالاد لبو و پنکه

برای تنوع در سالاد می توانید از سبزیجات مختلف مانند هویج، سیب زمینی، کلم بروکلی یا نخود فرنگی استفاده کنید.

می توانید سس مایونز را از دستور تهیه سالاد حذف کنید.

از انواع مغزها در این سالاد استفاده کنید.

اگر به روغن زیتون دسترسی ندارید، می توانید از روغن پخت و پز یا روغن سالاد به عنوان جایگزین استفاده کنید.

اندازه برش مواد به سلیقه شما بستگی دارد. می توانید آنها را کاملا رنده کرده و در بشقاب های جداگانه سرو کنید.

اگر طعم سیر را دوست دارید، افزودن دو حبه سیر رنده شده به سس سالاد طعم خاصی به سالاد پیاز و کلم می دهد.

اگر در حین رنده کردن مواد آب اضافی داشت، حتما با استفاده از صافی آن را بردارید تا سالاد آبکی نشود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا