فوت و فن سالاد کاهو و ذرت در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن سالاد کاهو و ذرتو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
سالاد کاهو و ذرت
سالاد لگ و فن کاهو و ذرت راز یک سالاد خوشمزه کاهو و ذرت خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
تهیه سالاد ذرت و کاهو زمان زیادی نمی برد اما به دلیل طعم مطبوع و ظاهر جذاب و خوش رنگی که دارد بسیار پر طرفدار است و به سرعت تمام می شود! این سالاد به عنوان یک گزینه صبحانه سالم و مغذی عالی است. می توانید آن ها را به عنوان بخشی از ناهار یا شام خود انتخاب کنید تا ارزش غذایی آن ها افزایش یافته و زیبایی و طعم خاصی به غذای خود بیافزایید.
این سالاد می تواند یک وعده غذایی کامل برای شام باشد، به خصوص برای کسانی که به دنبال گزینه های سبک تری هستند. سالاد ذرت و کاهو با طعم عالی و ظاهر رنگارنگش نظر همه را به خود جلب می کند. بیایید بلافاصله شروع به تهیه این سالاد خوشمزه و محبوب جهانی کنیم.
مواد لازم برای تهیه سالاد کاهو و ذرت
کنسرو ذرت 1 عدد
کاهو متوسط 1 بوته
1 سر کوچک پیاز شیرین
شکر 2 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری سرکه سیب
خرفه 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
پودر خردل 1/4 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
1/4 فنجان روغن زیتون
فلفل قرمز کوچک 1 عدد
طرز تهیه سالاد کاهو و ذرت
در ابتدای سالاد ذرت و کاهو، کنسرو ذرت را آماده کنید و در صورت لزوم آن را مختصر بجوشانید. در این مدت برگ به برگ کاهو را جدا کرده و با آب و محلول ضدعفونی کننده به دقت بشویید و سپس کاملا خشک کنید. کاهو را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. اگر کاهو را بلافاصله قبل از تهیه سالاد بشویید، آب باقی مانده در برگ ها می تواند وارد سالاد شده و ظاهر آن را خراب کند.
بعد از آماده شدن دانه های ذرت، کاهوی شسته و خشک شده را به اندازه دلخواه برش دهید. پیاز را پوست گرفته و خرد کنید. استفاده از پیازهای ریز و شیرین برای جلوگیری از تاثیر فلفل بر طعم سالاد توصیه می شود. فلفل قرمز را نیز خرد کنید. ترکیب رنگ های مختلف جذابیت بصری و زیبایی خاصی به سالاد می دهد.
سپس تمام مواد خرد شده و ذرت را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. به این مخلوط، ادویه هایی مانند تخم مرغ، نمک، شکر، سرکه سیب و پودر خردل اضافه کنید. در آخر روغن زیتون را اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
سالاد ذرت و کاهو آماده سرو است. می توانید آن را بلافاصله سرو کنید یا به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم ها با هم مخلوط شوند. اما نگهداری سالاد بیشتر از این مدت در یخچال توصیه نمی شود.
سالاد فات و فان کاهو و ذرت
اگر به ذرت تازه دسترسی ندارید، می توانید از کنسرو ذرت یا ذرت از قبل آب پز استفاده کنید. اگر این دانه ها حاوی شیرینی هستند، می توانید شکر را از لیست مواد تشکیل دهنده حذف کنید.
برای تنوع بخشیدن به سالاد ذرت و کاهو، می توان میوه ها و سبزیجات دیگری مانند گوجه فرنگی، هویج، کدو سبز و خیار را اضافه کرد.
در صورت تمایل می توانید از سس مایونز برای طعم دادن به سالاد استفاده کنید، اما باید در نظر داشته باشید که این افزودن می تواند میزان کالری و چربی سالاد را افزایش دهد.
استفاده از روغن زیتون فرابکر به سالاد ذرت و کاهو طعمی خاص و متمایز می دهد، اما باید در نظر داشته باشید که این نوع روغن ممکن است برای همه مناسب نباشد.
اگر به سرکه سیب دسترسی ندارید، می توانید به جای آن از سرکه بالزامیک، آب لیمو یا شراب گازدار استفاده کنید.
برای بهترین نتیجه، استفاده از ذرت تازه یا شیرین توصیه می شود تا به خوبی پخته و آماده مصرف شود.