آشپزی

فوت و فن سرشیر در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن سرشیرو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر سرشیر

هنر سرشیر و راز خوشمزه سرشیر خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

خامه که در برخی فرهنگ ها به نام خامه ترش نیز شناخته می شود، یک محصول لبنی غلیظ و پرچرب است که از لایه بالایی شیر استخراج می شود. استخراج خامه از شیر با حرارت دادن یا جوشاندن آهسته شیر آغاز می شود، به این ترتیب شیر به آرامی سرد می شود و در این زمان دانه های چربی به همراه بخش قابل توجهی از پروتئین ها به سطح شیر می رسند و خامه یا خامه را می سازند. خامه ترش بافت متراکم و ناهمگن و طعم غلیظ تری نسبت به خامه معمولی دارد و معمولاً با روش های سنتی تولید می شود. سرشیر به عنوان یک صبحانه بسیار مقوی شناخته می شود که قادر است احساس سیری طولانی مدت را ایجاد کند. مخلوط کردن سرشیر با موادی مانند عسل، پنیر و چای یک صبحانه کامل و لذیذ را ایجاد می کند و بهترین سرشیر از شیر گاو آبستن به دست می آید.

مواد مورد نیاز برای تهیه فصل

شیر 2 کیلوگرم

روش ساخت کلاه

انتخاب شیر تازه از مزرعه محلی تولید آغوز بسیار مهم است، زیرا شیر پاستوریزه فاقد آغوز است. استفاده از شیر گاومیش یا گوسفند که چربی بیشتری دارد باعث افزایش میزان شیر می شود.

شیر را در ظرف بسیار تمیزی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. دقت کنید تا شیر در حال جوشیدن نزدیک اجاق گاز باشید تا نریزد. شیر باید حداقل 20-30 دقیقه بجوشد تا کاملا بجوشد.

بعد از به جوش آمدن حرارت را خاموش کنید و بگذارید شیر به آرامی در همان محل خنک شود. قابلمه را با احتیاط به یخچال منتقل کنید و اجازه دهید شیر به مدت 24 ساعت در یخچال بماند تا منسجم شود.

در مدت زمانی که قابلمه در یخچال است به هیچ وجه نباید آن را تکان دهید یا حرکت دهید. بعد از یک روز با خلال دندان یا چاقو انتهای سر را جدا کرده و با یک چاقوی تیز برش دهید. سپس سر را در ظرف مورد نظر خود قرار دهید و با عسل بنوشید.

هنر سرشیر

شیری که پس از جدا شدن آغوز باقی می ماند می تواند برای تهیه محصولات لبنی مانند پنیر و ماست استفاده شود.

استفاده از خامه ترش که چربی بالایی دارد باید به صورت متعادل و با احتیاط انجام شود.

شیر پرچرب گزینه خوبی برای تهیه شیر است.

می توانید آن را برای مدتی در یخچال نگهداری کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا