آشپزی

فوت و فن سس پیتزا در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن سس پیتزاو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر سس پیتزا

هنر سس پیتزا و راز سس پیتزای خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

یکی از معروف ترین انواع اسانس در دنیا اسانس پیتزا است که هنگام تهیه این غذای خوشمزه روی خمیر پیتزا میمالند. این اسانس خوشمزه می تواند جایگزین بسیار خوبی برای اسانس های آماده مانند کچاپ باشد.

مواد لازم برای تهیه سس پیتزا

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

سیر 2 حبه

آویشن 1 قاشق چایخوری

شکر ½ قاشق چایخوری

نمک ½ قاشق چایخوری

زردچوبه ½ قاشق چایخوری

فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری

فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری

پودر سیر ½ قاشق چایخوری

پودر پیاز ½ قاشق چایخوری

فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری

سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

1 قاشق چایخوری گیاهان معطر خشک

2 عدد گوجه فرنگی

بیایید طرز تهیه سس پیتزا را یاد بگیریم

برای تهیه سس پیتزای خوشمزه و سریع مراحل زیر را دنبال کنید:

ابتدا سیر را رنده کنید. سپس ظرف مناسبی را روی اجاق قرار دهید و سیر را با 2-3 قاشق غذاخوری روغن مایع به تابه اضافه کنید و تفت دهید.

زمانی که سیر عطر خود را آزاد کرد، پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید. مهمترین مرحله در تهیه این سس پیتزا تفت دادن پوره گوجه فرنگی است. باید آن را خوب سرخ کنید تا رنگ آن کاملا باز شود و سرخ شود.

اگر پوره گوجه فرنگی به طور کامل سرخ نشود، ممکن است طعم خامی سس داشته باشد و کیفیت آن بدتر شود. بعد از اینکه پوره گوجه فرنگی سرخ شد، گوجه ها را رنده کرده و به تابه اضافه کنید.

در این مرحله آویشن و همچنین ادویه هایی مانند شکر، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و پاپریکا را به تابه اضافه کنید. می توانید ادویه ها را با توجه به ذائقه شخصی خود تغییر دهید.

حالا مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. سپس سبزی های خشک شده مانند گشنیز یا جعفری را پودر کرده و به همراه سرکه سفید و روغن زیتون به سس اضافه کنید.

در این مرحله مواد را مخلوط کرده و اجازه دهید آب گوجه فرنگی کاملا بجوشد و سس شروع به خارج شدن روغن کند.

در نهایت پس از غلیظ شدن سس، ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سس خنک شود.

هنر سس پیتزا

برای داشتن یک سس مرغوب، همیشه باید به مقدار لازم تهیه کنید. سس را می توان در یخچال نگهداری کرد و ماه ها استفاده کرد. اگر قصد دارید آن را برای مدت طولانی تری نگهداری کنید، می توانید آن را در فریزر نیز نگهداری کنید.

علاوه بر این موارد می توانید انواع ادویه های دیگر مانند مرزنجوش، رزماری، پودر پیاز، فلفل قرمز، پودر سیر و آویشن را به سس اضافه کنید و طعم و طراوت خاصی به آن بدهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا