فوت و فن سوسیس خانگی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن سوسیس خانگیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر سوسیس خانگی
ساق سوسیس و پنکه خانه و راز سوسیس خوشمزه خانگی و خوشمزه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
اگر نگران سلامت سوسیس آماده هستید و به همین دلیل از مصرف آن اجتناب می کنید، این مقاله طرز تهیه سوسیس خانگی با مواد باکیفیت و سالم را به شما آموزش می دهد. تاریخچه تولید سوسیس به 500 سال قبل از میلاد می رسد. زمانی که مردم یونان باستان گوشت را با سیر و ادویه های مختلف می کوبیدند و غذاهایی با نام هایی شبیه به سوسیس و کالباس تهیه می کردند. اما با استفاده از روش تهیه سوسیس خانگی می توانید از طعم و کیفیت بهتری برخوردار شوید و به موادی که استفاده می کنید اطمینان بیشتری داشته باشید.
سوسیس به عنوان یک نوع گوشت فست فود توسط کارخانه های مختلفی تولید و به بازار عرضه می شود. اما بسیاری از خانواده ها ترجیح می دهند این فرآورده گوشتی را در خانه تهیه کنند تا بتوانند مواد و شرایط تهیه سوسیس و کالباس را به طور کامل کنترل کنند. سوسیس به عنوان یک ماده مهم در انواع غذاها از جمله شراب بندری، پیراشکی، پیتزا، هات داگ و غیره معرفی شده است. با دانستن طرز تهیه سوسیس خانگی، می توانید این غذاها را به راحتی در منزل تهیه کنید و از لذت آشپزی لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی
گوشت گاو یا مرغ بدون استخوان: 600 گرم
سیر: 3 حبه (رنده شده)
آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری
پودر نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری
پودر شیر: 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: 1 عدد
کره مایع: یک سوم فنجان
سس کچاپ: 1 قاشق غذاخوری
پوشش سوسیس: حدود 2 متر
آب یخ: سه چهارم فنجان
ادویه های لازم برای تهیه سوسیس خانگی
نمک: 1 قاشق غذاخوری
پودر فلفل سیاه: 2 قاشق غذاخوری
پودر سیر: 1 قاشق غذاخوری
پودر پیاز: 1 قاشق غذاخوری
دارچین: نصف قاشق غذاخوری
آویشن: نصف قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل: نصف قاشق غذاخوری
پودر هل: یک سوم قاشق چایخوری
پودر جوز هندی: یک سوم قاشق چایخوری
پودر گشنیز: نصف قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز: به مقدار دلخواه
پودر فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
پودر میخک: یک چهارم قاشق چایخوری
آموزش ساخت سوسیس خانگی
برای تهیه سوسیس خانگی ابتدا مرغ یا گوشت گاو بدون استخوان را دو یا سه بار چرخ کنید تا نرم و یکدست شود. سپس گوشت را در ظرف دربسته گذاشته و چهار ساعت در یخچال بگذارید.
بعد از این مدت گوشت را از یخچال خارج کرده و تخم مرغ را به آن اضافه کنید. دقت کنید که دمای تخم مرغ با دمای گوشت مطابقت داشته باشد و آن را همزمان با گوشت اضافه کنید. بهتر است تخم مرغ را همزمان با گوشت از یخچال خارج کنید.
در مرحله بعد تمام مواد خشک شامل پودر نشاسته ذرت، پودر شیر و ادویه ها را در ظرفی جداگانه قرار دهید و خوب مخلوط کنید تا ترکیب پودری یکنواختی از مواد خشک به دست آید.
سپس سیر و روغن را به مخلوط گوشت و تخم مرغ اضافه کنید. با غذاساز یا همزن همه مواد را خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
نیمی از آب یخ و مخلوط ادویه و آرد را به مواد سوسیس اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند.
حالا خمیر گوشت آماده است. آن را در یک قیف بزرگ قرار دهید و با استفاده از وردنه، خمیر را در پوسته های سوسیس خانگی بریزید. سپس دو سر روکش را با استفاده از نخ گره زنی درست کنید، درست مانند سوسیس هایی که در کارخانه ها تولید می شوند.
حالا قابلمه را با آب پر کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی آب به دمای دلخواه رسید، سوسیس های آماده را به قابلمه اضافه کنید و 45 دقیقه بپزید.
بعد از اینکه سوسیس ها پخته شدند با وسیله ای مناسب (مثل ملاقه) آنها را از قابلمه خارج کرده و مستقیماً در ظرف پر از آب سرد قرار دهید تا خنک و سفت شوند.
در آخر سوسیس ها را یک روز کامل در یخچال بگذارید تا عطر ادویه ها به گوشت برسد و برای غذاهای مختلف آماده شوند.
برای مدت نگهداری:
در تهیه سوسیس خانگی از مواد نگهدارنده استفاده نمی شود. به همین دلیل زمان نگهداری این فست فود در فریزر حداکثر به یک ماه محدود شده است. با این حال، توصیه می کنیم سوسیس ها را در عرض یک یا دو هفته به صورت تازه و کامل مصرف کنید.
راز سوسیس خوشمزه خانگی
قبل از بستن نخ به محفظه سوسیس، حتما آن را تا انتها فشار دهید و از هواگیری آن مطمئن شوید. این عمل به ویژه می تواند به ورود هوا و رطوبت کمتر به هود و همچنین کاهش میزان روغن کاری کمک کند.
هنگام قرار دادن سوسیس و کالباس در آب جوش ملایم و مراقب باشید. برای جلوگیری از ورود آب به درب سوسیس ها می توانید در ظرف را کاملاً بسته بگذارید و سوسیس ها را با احتیاط داخل آب قرار دهید.
ترکیب مناسب آب و یخ هنگام تهیه سوسیس خانگی و زمان پخت می تواند تاثیر مهمی در سختی یا نرمی سوسیس داشته باشد. به یاد داشته باشید که با تنظیم مقدار آب و یخ در خمیر سوسیس می توانید به نرمی یا سفتی مناسب دست پیدا کنید.
اگر خمیر سوسیس خیلی سفت است و می خواهید نرمتر شود، می توانید به راحتی مقداری آب و یخ اضافه کنید. برای این کار می توانید مقداری از آب و یخ باقی مانده را به مواد اضافه کنید و سپس یک دقیقه مواد را با هم مخلوط کنید. این عمل باعث می شود که آب و یخ جذب شود و خمیر سوسیس نرم شود.
همچنین هنگام پخت سوسیس و کالباس، زمان پخت را به دقت کنترل کنید و زمان پخت را بیش از 45 دقیقه افزایش ندهید. پختن بیش از حد ممکن می تواند باعث پختن بیش از حد سوسیس و افت کیفیت شود.
فراموش نکنید که گوشت را چندین بار چرخ کنید. این مرحله از تهیه سوسیس خانگی بسیار مهم است و منجر به یکنواختی و ساختار متراکم خمیر سوسیس می شود. پس سعی کنید این مرحله را با دقت انجام دهید تا نتیجه بهتری بگیرید.
علاوه بر این در ترکیب ادویه ها می توانید ذائقه خود را دنبال کنید و مقدار آنها را تنظیم کنید. افزودن یا کاهش مقدار ادویه ها طعم سوسیس خانگی را مطابق میل شما تنظیم می کند. با آزمایش می توانید ترکیبی متناسب با سلیقه خود پیدا کنید.
طرز تهیه سوسیس خانگی
در هر 100 گرم سوسیس تقریباً 250 کالری وجود دارد. میزان کالری سوسیس به ترکیب مواد و مراحل تهیه آن بستگی دارد. این فرآورده گوشتی حاوی مقدار قابل توجهی پروتئین است، اما حاوی مقدار قابل توجهی چربی نیز می باشد. بنابراین هنگام مصرف سوسیس و کالباس باید عناصر ذکر شده را در نظر بگیرید و مصرف خود را با نیاز روزانه خود تنظیم کنید.
می توان از گوشت مرغوب و روغن های سالم مانند روغن زیتون و بدون مواد نگهدارنده مضر استفاده کرد و یک سوسیس خانگی با کیفیت درست کرد. فقط باید کمی وقت بگذارید تا مواد را آماده کنید. با این روش تهیه سوسیس خانگی به راحتی می توانید این فرآورده گوشتی را در منزل تهیه کنید و از فواید آن بهره مند شوید. این روش به شما این امکان را می دهد که به سلامت خود توجه بیشتری داشته باشید و از مواد با کیفیت و سالم برای تهیه سوسیس استفاده کنید.
دلیل گم شدن سوسیس خانگی
یکی از دلایل احتمالی سختی بیش از حد سوسیس خانگی این است که ممکن است خمیر سوسیس خیلی سفت شده باشد. اگر فکر می کنید خمیر سوسیس شما خیلی سفت است، می توانید با اضافه کردن کمی آب یخ آن را نرم کنید. برای این کار مقداری آب یخ به خمیر سوسیس اضافه کنید و یک دقیقه آن را هم بزنید. این عمل باعث نرم شدن سوسیس و بهبود فرآیند پخت می شود.
علت سخت شدن
یکی از دلایل احتمالی طعم نامطبوع سوسیس خانگی، غلظت بیش از حد مواد به کار رفته در آن است. اگر متوجه شدید که خمیر سوسیس را بیش از حد مخلوط کرده اید و ناخواسته غلیظ تر از حد معمول است، می توانید با اضافه کردن کمی آب یخ آن را رقیق کنید. برای این کار مقداری آب یخ به خمیر سوسیس اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید. این اقدامات باعث کاهش غلظت مواد در سوسیس و بهبود سوسیس می شود.